bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Обирайте надійне програмне забезпечення від Microsoft для громадських організацій
18.12.2023

Корпорація Microsoft впевнена, що технології можуть робити дива, тому підтримує тисячі неприбуткових організацій в усьому світі, щоб допомогти кожній досягти своєї місії. Ваша організація може бути маленькою та обслуговувати одну громаду, або глобальною неурядовою організацією, яка обслуговує мільйони людей, в будь-якому разі команда Microsoft готова підтримати вас, надаючи програмне забезпечення. 

ОГС України можуть скористатися донорською програмою Microsoft, яка пропонує ефективні інструменти та регулярні оновлення з високим рівнем продуктивності й технічною підтримкою, через ТехСуп Україна.  


На даний момент в Каталозі ТехСуп Україна представлено 7 продуктів Microsoft

• Windows Pro Full Operating System

• Office Standard

• Office For Mac

• Visio Standard

• Project

• Publisher

• Visual Studio Professional

 

Продукти Microsoft, які корпорація пропонує через TechSoup, є повністю ліцензованими, що гарантує надійний захист даних та збереження конфіденційності інформації. Економія при цьому складає близько 95% від ринкової вартості ПЗ, сплачується тільки Збір за оброблення замовлення, завдяки якому здійснюється управління донорською програмою та надання додаткових послуг для організацій. 

Засновниця та керівниця Громадської організації «Мольфар», яка була створена під час Майдану і з 2014 року активно надає волонтерську та благодійну допомогу ЗСУ та населенню,  Юлія Вотчер, так прокоментувала свій досвід використання ПЗ від Microsoft, отриманого через TechSoup: «Ми використовуємо MS Office на постійній основі. Завдяки чому маємо робочі інструменти для створення документів, бюджетів. Завдяки Outlook робочий день завжди впорядкований через календар та пошту. Ми завжди говоримо своїм колегам-волонтерам про необхідність використовувати ліцензійне ПЗ. Виявляється, що багато волонтерських організацій навіть не знають про таку можливість, а це все можна знайти в TechSoup Україна. Крім усього, в умовах війни це ще й суттєва фінансова допомога , якщо його можна отримати за пільговою ціною».  

Тож закладайте в бюджет витрати на пільгове ПЗ та замовляйте, адже використання ліцензійного програмного забезпечення це: 

- безпека даних 

- законність 

- доступність 

- простота в користуванні  

- технічна підтримка 

- вдосконалення продукту 

***

Програма технологічної підтримки неприбуткових організацій України TechSoup Україна відкриває нові можливості використання ІКТ для підвищення ефективності суспільно-корисних ініціатив. TechSoup Україна впроваджується Ресурсним центром ГУРТ з 2016 року. За цей час українські неприбуткові організації отримали пільгове програмне забезпечення на суму понад 3 мільйони доларів. Каталог доступного для українських неприбуткових організацій пільгового програмного забезпечення задовольняє усі основні управлінські та комунікаційні потреби. Пам’ятайте, використання ліцензійного програмного забезпечення отриманого на пільгових умовах через TechSoup Україна – це завжди ВИГОДАБЕЗПЕКА та ЕФЕКТИВНІСТЬ. Зареєструйтесвою організацію на платформі TechSoup Україна і користуйтеся усіма перевагами пільгового програмного забезпечення від провідних світових виробників! 

________________________________________________________________________

Приєднуйтеся до спільноти змінотворців ГУРТа в соцмережах:  

Коментарі

Олександр Карташов   127 днів тому   #  

Цікаво та пізнавально!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.