bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар з розвитку лідерства в Києві
08.06.2012

5-7 липня 2012 у м. Київ міжнародна студентська організація AIESEC проведе 18-у національну конференцію з розвитку лідерських якостей "Leadership Development Seminar 2012". 

Протягом трьох днів представники провідних міжнародних та українських компаній організовуватимуть для студентів різних українських ВНЗ тренінги та майстер-класи, присвячені лідерству, маркетингу, продажам, фінансам, а також управління персоналом та ринку праці України. Основна мета проекту - розкрити лідерський потенціал молоді і допомогти у розвитку професійних якостей.

В рамках заходу LDS студентам надається можливість пройти інтенсивну триденну програму навчання. Перший день присвячений темі лідерства. Представники бізнесу та відомі українські діячі поділяться з учасниками секретами та особистими історіями успіху. Наступні два дні складаються з взаємопов’язаних тренінгів та кейсів, де візьмуть участь робочі групи студентів, які отримають практичні навички.Конференція проходить за підтримки міжнародної студентської організації AIESEC вже 18 років поспіль і встигла об’єднати близько 2000 лідерів нового покоління.

Цей рік не буде винятком: активні студенти з усіх куточків України зберуться разом, щоб почати свій шлях лідера за допомогою і під керівництвом 50-ти відомих спікерів та тренерів. За історію конференції в якості спікерів виступали: Оксана Алієва (Альфа Банк), Михайло Шуранов (McDonald’s України), Ігор Проценко (Google), Богдан Бенюк (актор і шоумен), Ірина Лисенко (генеральний директор Нового Каналу), Євген Трескунов (Директор по стратегічного розвитку компанії АЕРОСВІТ) і багато інших видатних діячів.

Більш детальну інформацію про історію конференції ви можете знайти на сайті www.ldsukraine.org

Для того, щоб стати учасником конференції, необхідно заповнити аплікаційну форму за посиланням на сайті. Кількість місць строго обмежена, відбір учасників буде проводитися за аплікаційними формами.

Стратегічним Партнером конференції виступає компанія Ernst & Young. Офіційний партнер AIESEC в Києві компанія KraftFoods. Партнер напрямку «лідерство» - компанія Procter & Gamble. Інформаційний партнер заходу - кадровий холдинг «АНКОР» в Україні.

Читайте останні новини на офіційному твіттері @ ldsukraine, групі вконтакте vk.com / ldsukraine, а також на сайті www.ldsukraine.org.

AIESEC - міжнародна молодіжна організація, що об’єднує активну молодь з 110 країн світу. Члени організації - це студенти і випускники, які кожен день розвиваються особистісно та професійно на шляху становлення в ролі лідерів, які хочуть і знають як змінювати світ на краще.АIESEC надає молодим людям можливість розвиватися як лідер завдяки комплексному досвіду, який формується за допомогою трьох основних елементів: Досвід лідерства Програма міжнародних стажувань AIESEC Глобальне освітня середовище Офіційний сайт організації в Києві: www.aiesec.kiev.ua.

Контакти

Коментарі

Светлана Тараканова   4361 день тому   #  

прохожу по ссылке,нахожу ссылку на аппликационную форму и мне высвечивается конкурс "Весна..."

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.