bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на закупівлю послуг асистента тренінгів для школи правозахисників
17.04.2024

Завдання: Послуги асистента тренінгів в рамках проєкту, що включають: друк роздаткових, підготовка програм, реєстраційних списків, забезпечення фото, а за необхідності відео-фіксації заходів, виконання доручень тренера, пов’язаних із проведенням тренінгів.

Послуги асистента надаватимуться в рамках проєкту  № JSB-CSYP-GA-HER-2023-02 «Підвищення якості надання правової допомоги неурядовими громадськими організаціями та захист прав людей, які постраждали від війни» від 13.11.2023 року, який реалізується Замовником при фінансовій підтримці Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй.

 

Кількість заходів: 7 заходів для юристів ОГС в рамках «Школи правозахисників». Період проведення 22 квітня – 14 травня 2024 року.

 

Критерії оцінки для учасників тендеру:

-       офіційна реєстрація як ФОП або юридичної особи

-       наявність КВЕД: 82.30 – «організування конгресів і торговельних виставок» або іншого КВЕДу, який дає право надавати послуги організації заходів відповідно до законодавства України

-       досвід організації або проведення публічних заходів.

Для участі в тендері необхідно надати документи на електронну адресу [email protected] або на адресу офісу ГО «Подільська правова ліга» (провул. Військоматський, 4, м. Хмельницький).

 

1) Правовстановлюючі документи

2) Комерційну пропозицію

3) Підтвердження досвіду організації/проведення публічних заходів (договори, акти за результатами наданих послуг, або резюме, інші підтверджуючі документи).

 

Кінцевий строк для подання комерційних пропозицій: - 21 квітня 2024 року.

 

У випадку додаткових запитань, телефонуйте за номером телефону: 0382-72-01-95

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.