bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

UNIC шукає експерта з розробки (оновлення) шаблонів комплаєнс документів
11.04.2024

Всеукраїнська Мережа Доброчесності та Комплаєнсу (UNIC) оголошує тендер на пошук зовнішнього експерта, який здійснить перегляд та оновлення шаблонів комплаєнс документів UNIC для малого та середнього підприємництва (МСП), а також підготує та проведе тренінг із їх впровадження для представників МСП. На роль експерта може претендувати як експертна організація, так і індивідуальний консультант (із статусом ФОП).

Починаючи з лютого 2024 року Секретаріат Мережі, за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (CIPE), реалізує проект «Зміцнення та просування культури доброчесності та стандартів комплаєнсу серед українських МСП, які беруть участь у відновленні та реконструкції України». В рамках реалізації Проекту запланована розробка комплаєнс-програми, сфокусованої на потреби МСП, а саме:

I. Оновлення Типового кодексу поведінки та етики, розробленого Мережею, з урахуванням актуальних вимог національного законодавства й міжнародних стандартів, а також потреб бізнесу;

II. Оновлення антикорупційних застережень для їх використання МСП;

ІІІ.Підготовка матеріалів та проведення одного офлайн тренінгу щодо запровадження вищевказаних документів МСП, орієнтовно у червні цього року (до 30 слухачів).

Вимоги до кваліфікації експертної організації:

  • не менше ніж 5 років досвіду роботи з українськими та міжнародними компаніями в сфері антикорупції, комплаєнсу та/ або ділової доброчесності, в тому числі, але не виключно: проведення незалежної оцінки (перегляду) існуючих комплаєнс-систем, програм, політик та процедур;
  • консультування щодо впровадження кращих практик комплаєнсу та ділової доброчесності;
  • розробка інструментів та рекомендацій щодо мінімізації виявлених ризиків;
  • проведення експертизи проєктів актів і підготовки рекомендацій за її результатами;
  • підготовка проєктів внутрішніх документів або нормативно-правових актів.

Повний опис тендерної пропозиції, очікувана кваліфікація залучених експертів та документи, необхідні для подання, доступні у технічному завданні за посиланням https://bit.ly/3PQ1L2n

Прохання надсилати заявки на електронну адресу [email protected] до 17 квітня 2024 року включно. У темі листа вказуйте «Відбір експерта з розробки шаблонів комплаєнс документів».

Контактна особа - проектна координаторка Мережі Юлія Врублевська, для запитань звертайтеся на вищевказану електронну адресу або за телефоном +38 067 544 00 93.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.