bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тендер на проведення тренінга/ів HEAT
14.03.2024

КОРОТКО ПРО БФ «Право на захист»:

Благодійна організація «Благодійний фонд «Право на захист» – українська благодійна організація, діяльність якої спрямована на захист і дотримання прав людини вразливих груп населення: біженців, вимушених переселенців, осіб без громадянства та осіб під ризиком без громадянства і без документів.

Докладна інформація про діяльність БФ «Право на захист» надана на веб-сайті  http://r2p.org.ua.

 

1. ПОТРЕБИ:

БФ «Право на захист» запрошує організації взяти участь у конкурсі проведення тренінга(ів) HEAT (Hostile Environment Awareness Training) для 11 співробітників.

Місце проведення: м. Київ або область,

Формат тренінга: офлайн,
Тривалість кожного тренінгу:
3 дні - не менше, ніж по 8 годин (включаючи перерви).

Загальна запланована кількість учасників: 11 (можливість участі в окремих групах, не разом, буде перевагою)

Додаткові умови: пропозиція повинна включати тільки послуги проведення тренінгу на локації виконавця і всі необхідні витратні матеріали.

Трансфер, проживання і харчування будуть замовлятися окремо і не повинні бути включені у пропозицію.
Вимоги: вказані в додатку А і додатку С.

Пропозиції від агенцій, які надають послуги з оплатою комісії, для даної закупівлі не розглядаються.

! Для даної закупівлі розглядаються пропозиції тільки від НЕплатників ПДВ.

2. ЗМІСТ ПРОПОЗИЦІЇ:

Пропозиції повинні бути підготовлені на основі вказівок, викладених у цьому запиті.

Будь ласка, зверніться до наступних Додатків і використовуйте їх, щоб підготувати свою пропозицію.

2.1.1 Зміст Технічної пропозиції (Додатки А і С)

Ваша технічна пропозиція повинна бути чіткою відповіддю на запитання в Додатку А і Додатку С із прикладеними зазначеними документами і повною програмою тренінга.

! ВАЖЛИВО: У Технічну пропозицію не слід включати інформацію про ціни.

Технічну пропозицію необхідно надіслати ОКРЕМИМ ЕЛЕКТРОННИМ ЛИСТОМ з вкладенням заповнених відсканованих додатків А і С з підписами і печатками (за наявності печатки) та зазначеними в додатках документами і файлом з повною програмою тренінга.

2.1.2. Зміст Фінансової пропозиції (Додаток В)

Ваша фінансова пропозиція повинна подаватися у вигляді заповненої Форми фінансової пропозиції (Додаток В).

Фінансова пропозиція повинна містити цінову пропозицію в одній валюті – гривня.
Вартість слід вказати з урахуванням всіх податків, зборів та інших додаткових витрат.

Фінансову пропозицію необхідно надіслати ОКРЕМИМ ЛИСТОМ з вкладенням заповненого відсканованого додатку В з підписом і печаткою (за наявності печатки).

 

3. ПОДАННЯ ПРОПОЗИЦІЙ:

Пропозицію необхідно направити у вигляді двох окремих електронних листів

на адресу [email protected]до 29.03.2024 р. включно:

1 лист з назвою «Технічна пропозиція до тендеру № Q1-T195» має містити заповнений додаток А, додаток С і документи, вказані у додатках.

2 лист з назвою «Фінансова пропозиція до тендеру № Q1-T195» має містити заповнений додаток В і детальну комерційну пропозицію.

 

4. ТЕРМІН ДІЇ ПРОПОЗИЦІЇ:

Просимо зберігати вашу пропозицію чинною протягом місяця після завершення терміну збору пропозицій.

 

5. ОЦІНКА ПРОПОЗИЦІЇ:
Найбільш оптимальна за вартістю та якістю пропозиція, яка відповідає умовам Запрошення до участі в тендері, буде рекомендована для укладання договору.

Пропозиції будуть оцінюватися в 4 етапи:

5.1. Коректність подання пропозицій: пропозиції, направлені не за вказаними в даному запиті процедурами, не розглядатимуться тендерною комісією.

5.2. Оцінка технічної пропозиції (розгляд додатку А): якщо пропозиція відповідає всім вимогам, зазначеним в додатку А, і містить всі вказані документи – така пропозиція проходить до подальшого розгляду комісією.

5.3. Оцінка відповідності наданих документів: якщо надані документи відповідають інформації, зазначеній вами в додатку А – пропозиція проходить до подальшого розгляду комісією.

5.4. Оцінка відповідності програми мінімальним вимогам (Додаток С): якщо ваша програма включає мінімальний перелік необхідних пунктів – ваша пропозиція проходить до подальшого розгляду.

5.5. Оцінка фінансової частини пропозиції (розгляд додатків В): порівняння пропозицій, які пройшли попередні етапи оцінки, за фінансовою складовою; визначення переможця тендеру.

Якщо у вас виникнуть питання, ви можете звертатись до Анни Усової: [email protected]
або до Юлії Молошної: [email protected]

 

Просимо направити вашу пропозицію у вигляді двох електронних листів («Технічна пропозиція до тендеру № Q1-T195» і «Фінансова пропозиція до тендеру № Q1-T195»)

на адресу [email protected]до 23:59, 29.03.2024 р.

 

Розгляд та оцінка конкурсних заявок здійснюватиметься Комісією протягом 10 календарних днів після дати завершення збору пропозицій. Про результати конкурсу буде повідомлено окремо.

БФ «Право на захист» може на власний розгляд продовжити термін подання тендерних пропозицій, повідомивши про це запрошених учасників тендеру одночасно. Продовження терміну може супроводжувати внесення змін у документи про запрошення до участі у тендері, підготовлені БФ «Право на захист» за його власною ініціативою чи у відповідь на запит щодо роз’яснення, надісланий можливим постачальником.

                                   

Дякуємо за співпрацю!


З повагою,                                                                                                                           Президент Олександр Галкін

  

«БФ «Право на Захист» докладає зусиль із запобігання, виявлення та вжиття заходів проти всіх випадків шахрайства та зловживань. Конфіденційна гаряча лінія по боротьбі з шахрайством та зловживаннями доступна для всіх учасників конкурсних торгів, про підозрілі та шахрайські дії має бути повідомлено на пошту: [email protected] або за тел: +380 99 217 58 95 «гаряча лінія» для скарг БФ «Право на Захист» реалізує політику нульової толерантності щодо подарунків та знаків вдячності. Таким чином, закликаємо постачальників не надсилати дарунки або проявляти інші знаки вдячності співробітникам Фонду. Учасники торгів, які вважають, що при процесі подання, оцінки пропозицій або присудження контракту, представники Фонду вчиняли дискримінаційні порушення, факти шахрайства, недоброчесні дії, мали місце факти зловживань, можуть подати скаргу на електронну пошту: [email protected] або за тел: +380 99 217 58 95 «гаряча лінія» для скарг.

Зважаючи на те, що Замовник є імплементуючим партнером агенції Організації об’єднаних націй – УВКБ ООН, та ООН вимагає від всіх постачальників ООН та постачальників партнерських організацій керуватися високими етичними принципами й моральними нормами, Постачальник приймає на себе зобов’язання дотримуватися Кодексу поведінки постачальника ООН (укр мовою наведений за посиланням - (https://www.unhcr.org/ua/wp-content/uploads/sites/38/2023/04/%D0%94%D0%BE%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%BE%D0%BA-E-%D0%9A%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BA%D1%81-%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D1%96%D0%BD%D0%BA%D0%B8-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%87%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D1%96%D0%B2-%D0%9E%D0%9E%D0%9D.pdf).

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.