bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультанти/ки-координатори/ки соціальної роботи у 10 областях України
05.03.2024

ОГОЛОШЕННЯ КОНКУРСУ

на заміщення вакантних посад консультантів-координаторів соціальної роботи в 10 регіонах України.

ГО «ГР «Віра, Надія, Любов» оголошує конкурсний відбір консультантів – соціальних працівників у 10 регіонах України (Чернігівська, Полтавська, Черкаська, Одеська, Закарпатська, Херсонська, Запорізька, Донецька області, міста Київ та Одеса) для надання послуг в рамках реалізації Проєкту «REACH 95: Доступність якісних послуг з ВІЛ в закладах охорони здоров’я України».

 

Мета проєкту:

Прискорення зусиль України щодо досягнення контролю над епідемією ВІЛ до 2030 року шляхом покращення доступу до високоякісних послуг з ВІЛ-інфекції в закладах охорони здоров’я, шляхом оптимізації виявлення випадків, зв’язку з профілактикою та доглядом, а також підтримки децентралізації послуг з лікування.

 

Тривалість проєкту:

1 серпня 2023 року – 31 липня 2028 року

 

Географія проєкту:

16 регіонів України (підконтрольні Уряду України території): Одеська, Миколаївська, Херсонська, Дніпропетровська, Запорізька, Полтавська, Чернігівська, Черкаська, Кіровоградська, Донецька, Київська, Львівська, Закарпатська, Івано-Франківська та Житомирська області та м. Київ

 

Фінансування:

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID)

 

Організації, що впроваджують проєкт:

      РАТН в партнерстві з:

  • Громадський Рух «Віра, Надія, Любов», Україна;
  • Prevention Access Campaign (PAC), США;
  •  Єльський університет, США.

Партнери проєкту:

         Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ);

  • ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» (ЦГЗ МОЗ);
  • Управління/Департаменти охорони здоров’я обласних державних адміністрацій;
  • Центри з контролю та профілактики хвороб МОЗ України;
  • державні заклади охорони здоров’я.

Стратегічний підхід:

ЯКЩО державні заклади охорони здоров’я сприймаються суспільством як безпечні місця, вільні від стигми та дискримінації, де надаються якісні послуги з ВІЛ, ТО люди, які живуть з ВІЛ або знаходяться в групі ризику інфікування, користуватимуться послугами з ВІЛ у закладах охорони здоров’я; І ЯКЩО медичні працівники пропонуватимуть якісні послуги з тестування на ВІЛ, пов’язані з профілактикою та лікуванням, ТОДІ більше людей, які живуть з ВІЛ, отримуватимуть лікування та будуть мати невизначальний рівень вірусного навантаження ВІЛ, чим запобігатимуть подальшій передачі ВІЛ. І Україна наблизиться до досягнення контролю над епідемією ВІЛ до 2030 року.

 

 Завдання проєкту:

 §  Завдання 1: Підвищити ефективність використання різних моделей та якості впровадження послуг з тестування на ВІЛ для оптимізації пошуку нових випадків та покращення зв’язку з профілактикою та лікуванням в державних закладах охорони здоров’я.

§  Завдання 2: Розширити якісні, людино-орієнтовані підходи до надання послуг з ВІЛ та зменшити стигматизацію та дискримінацію з боку медичних працівників стосовно людей, які живуть з ВІЛ.

§  Завдання 3: Розвинути спроможність закладів охорони здоров’я первинного рівня надання медичної допомоги для надання повного спектру послуг з профілактики і лікування ВІЛ-інфекції.

 

 

 

Мета конкурсу:

 Відбір 10 консультантів в 10 регіонах України: Чернігівська, Полтавська, Черкаська, Одеська, Закарпатська, Херсонська, Запорізька, Донецька області, м. Київ та м. Одеса, на надання послуг в рамках реалізації проєкту REACH 95.

 

Вимоги до кандидатів:

  1. Досвід роботи в сфері надання ВІЛ послуг НУО є обовʼязковим; 
  2. Вміння працювати в команді, гарні навички комунікації, вміння налагоджувати контакти з членами команди та працівниками НУО, проєктними закладами охорони здоров’я; 
  3. Вміння працювати над кількома завданнями одночасно, стресостійкість; 
  4. Здібності до швидкого навчання та оволодіння новими навичками; 
  5. Здібності до ефективної організації робочого часу, здатність дотримуватись термінів виконання завдань; 
  6. Комунікабельність, ініціативність, акуратність, мотивація до професійного зростання; 
  7. Вільне володіння українською (усною та письмовою мовою); 
  8. Комп’ютерні навички: вміння працювати з Microsoft Word, Microsoft Excel.

Основні обов’язки на посаді:

 § Координація надання послуг з догляду та підтримки клієнтам Проєкту в проєктному регіоні.

§ Взаємодія та співпраця з проєктними закладами охорони здоров’я у сфері надання послуг з ВІЛ.

§ Впровадження різних підходів до самотестування на ВІЛ в регіоні, зокрема через проєктні заклади охорони здоров’я.

§ Співпраця з медичними фахівцями щодо розширення впровадження самотестування на ВІЛ.

§ Отримання, передача тестів для самотестування на ВІЛ до проєктних закладів охорони здоров’я, наповнення автоматизованих автоматів тестами, надання та/або відправка тестів за запитами з платформ онлайн-замовлень, облік та звітування по тестам.

§ Надання консультативних послуг клієнтам Проєкту щодо самотестування на ВІЛ.

§ Надання консультативних послуг та перенаправлення до відповідних закладів охорони здоров’я осіб з високими ризиками інфікування ВІЛ з метою призначення та видачі препаратів для доконтактної профілактики ВІЛ.

§ Надання консультативних послуг та перенаправлення до відповідних закладів охорони здоров’я осіб з позитивними результатами тестування на ВІЛ, у тому числі, самотестування на ВІЛ.

§ Співпраця з медичними працівниками щодо консультування та перенаправлення осіб, які потребують проведення підтверджувальних досліджень щодо ВІЛ, призначення АРТ, послуг з догляду та підтримки, послуг з індексного тестування.

§ Тісна співпраця та взаємодія з проєктним координатором, координатором з питань моніторингу та оцінки Проєкту REACH 95 щодо вирішення проєктних завдань та реалізації проєктних заходів на рівні області.

§ Участь в розробці інформаційних матеріалів та маршрутів пацієнта щодо профілактики, діагностики, лікування, догляду та підтримки щодо ВІЛ на регіональному рівні.

§ Адвокація проєктної діяльності на регіональному рівні.

§ Проведення зустрічей з потенційними учасниками Проєкту, попередня оцінка щодо їх можливої участі у Проєкті та надання необхідної інформації з цього приводу.

§ Реєстрація та включення клієнтів до Проєкту відповідно визначеним критеріям, згідно встановленого порядку.

§ Допомога у перенаправленні клієнтів з позитивним результатом швидкого тесту на ВІЛ до співробітників неурядових організацій, які реалізують Проєкти державних програм з Догляду та підтримки (ДІП), служби СНІДу, сайтів АРТ тощо.

§ Допомога в організації зустрічі з кейс-менеджером Проєкту ДІП, відстеження звернень клієнтів до Проєкту.

§ Надання консультацій клієнтам Проєкту щодо профілактики ВІЛ, туберкульозу, лікування ВІЛ-інфекції, гепатитів, безпечної сексуальної поведінки.

§ Надання послуг з індексного тестування клієнтам Проєкту та перенаправлення їх партнерів до тестування на ВІЛ в заклади охорони здоров’я або видача тесту для самотестування на ВІЛ.

§ Ознайомлення клієнтів з інформацією щодо всіх послуг ВІЛ, які надаються в регіоні в рамках Проєкту (виходячи з потреб клієнта).

§ Організація та забезпечення діяльності відповідно до встановлених та наданих індикаторів Проєкту.

§ Ведення первинної облікової документації наданих послуг, заповнення необхідних рекомендованих Проєктних форм.

§ Забезпечення обліку Проєктної діяльності в базі даних Проєкту.

§ Особиста участь у тренінгах, круглих столах та семінарах Проєкту моніторингових візитах, візитах з обміну досвідом, супервізіях тощо.

§ Підтримка постійного зв’язку з медичними установами проєкту, працівниками державних програм ДІП.

§ Збір та аналіз зворотного зв’язку від клієнтів.

§ Участь у місцевих робочих зустрічах, збір та аналіз інформації, необхідної для успішної реалізації проєкту.

§ Формування та надання планових та за запитом звітів.

 

Для участі в конкурсі:

 

Надішліть, будь ласка, своє резюме та мотиваційний лист українською мовою на електронні адреси: [email protected] або [email protected] заначивши в темі листа: «Конкурс на консультанта в … області» (зазначивши Ваш регіон з 10)

 

Останній термін подання заявок:

 19 березня 2024 р., 23:59 включно

Увага!

Документи для участі у конкурсі, що надійдуть після вказаного в оголошенні терміну, не розглядатимуться.

§ На онлайн співбесіду буде запрошено тільки тих кандидатів, яких буде відібрано за результатами попереднього розгляду резюме та мотиваційних листів

 § Переможець конкурсу буде повідомлений про його результати впродовж 14-ти днів від дати останнього терміну подання документів, що зазначений в оголошенні.

 

Відповідно до кадрової політики ГО ГР Віра, Надія, Любов надає рівні можливості працевлаштування всім співробітникам і кваліфікованим кандидатам незалежно від раси, кольору шкіри, релігії, статі, сексуальної орієнтації, національного чи етнічного походження, віку, інвалідності чи статусу ветерана.

Додаткову інформацію

Ви можете отримати за телефоном:

+38 (048) 777-25-17

+38 (098) 702-01-15

Контакти

  • Тетяна Пелеєва 098 70 20 115

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.