bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія фахівця/фахівчині з моніторингу політик міжнародних фінансових установ
18.07.2023

Очікуваний початок роботи: вересень 2023 року
Зайнятість: 100%
Місце: Київ (з можливістю роботи віддалено)

Екодія шукає співробітника(-цю) на позицію фахівця/фахівчині, який/яка буде працювати за тематикою моніторингу дотримання екологічних та соціальних політик міжнародних фінансових установ для зменшення потенційних негативних впливів інвестицій. Фахівець(-чиня) буде членом(-кинею) команди Екодії та мережі Бенквотч (Bankwatch Network).

Обов’язки:
– Збір і аналіз інформації щодо інвестицій Банків розвитку та інших Міжнародних фінансових інституцій (МФІ) в Україні з точки зору їх екологічних та соціальних впливів.
– Відслідковування процесів відновлення України та участі міжнародних донорів у них.
– Співпраця з громадськістю (зокрема НУО) та налагодження зв’язків і співпраці з активістами та активістками у межах моніторингу, інформування про проєкти МФІ.
– Візити з метою встановлення фактів у громади, що зазнають потенційного впливу, та на будівельні майданчики, де реалізуються проєкти.
– Організація громадських кампаній щодо найбільш проблемних проєктів МФІ в Україні.
– Підготовка аналітичних матеріалів, публічних виступів щодо результатів досліджень, коментарів до проєктів та прийнятих офіційних документів, НПА щодо відновлення тощо.
– Співпраця з медіа – підготовка проєктів прес-релізів, інтерв’ю для журналісток/-ів, написання блогів і статей.
– Здійснення адвокаційної діяльності, взаємодія з органами влади на національному та міжнародному рівнях (за потреби – на місцевому рівні), відповідальними особами в структурах МФІ що уповноважені приймати політичні та адміністративні рішення.

Вимоги:
• Високий рівень аналітичних навичок (пошук, аналіз інформації)
• Зацікавлення у моніторингу фінансування проєктів відновлення з залученням МФІ
• Комунікабельність, готовність до публічних виступів
• Вільне володіння українською та англійською мовами (англійською – С1-С2)
• Готовність до відряджень по Україні та за кордон
• Активна життєва позиція та поділяти цінності Екодії – https://ecoaction.org.ua/pro-nas
• Досвід роботи у питаннях антикорупційної реформи, прав людини, роботи з муніципалітетами, а також адвокаційна робота буде перевагою

ГО “Екодія” пропонує повністю офіційну заробітну платню, що відповідає рівню оплати праці у громадських організаціях, надихаючий і дружній робочий клімат, можливість отримати нові знання, навички та професійне зростання.

При прийомі на роботу нових співробітників і співробітниць, дотримуючись українського антидискримінаційного законодавства та політики гендерної рівності та недискримінації, Екодія не допускає упередженого ставлення до кандидатів і кандидаток на підставі ознак раси, переконань, статі, віку, походження, сімейного та майнового стану, сексуальної орієнтації та гендерної ідентичності, за мовними або іншими ознаками. Разом із тим, Екодія заохочує мотивованих та компетентних кандидатів/кандидаток із інвалідністю розглянути дану вакансію (це не буде конкурентною перевагою чи умовою участі в конкурсі).

Прохання надіслати:
1) резюме не більше 2 сторінок (CV) українською та
2) лист зацікавленості (коротке пояснення, чому Вам цікава ця вакансія та як Ваш досвід/знання відповідають вимогам до кандидатів) окремим файлом
не пізніше 9:00, 15 серпня 2023 року на [email protected]

Чекаємо на Вас у нашій команді!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.