bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості працевлаштування для агентів змін
21.06.2019

Актуальні вакансії цього тижня знову у нашій добірці. У вас точно все вийде!:)

Провідний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та звітності

Основні обов’язки: підготовка первинних документів, прийняття участі у проведенні інвентаризації активів і зобов’язань, підготовка даних для включення їх до фінансової звітності, здійснення контролю бухгалтерських переведень.

Дедлайн - 24 червня 2019 року, 18:00.

FREE ZONE шукає головного бухгалтера

Основні обов’язки: ведення бухгалтерського обліку, забезпечення фінансової звітності, проведення розрахунків.

Дедлайн - 24 червня 2019 року, 18:00.

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» шукає фахівців зі збору та аналізу даних

Основні обов’язки: автоматизований збір і агрегування масивів даних у машиночитному форматі, перетворення неструктурованих табличних даних у машиночитний формат, технічне доопрацювання даних.

Дедлайн – 25 червня 2019 року.

Клерк з адміністративних питань

Основні обов’язки: забезпечення ефективної діяльності офісу, допомога у логістичних, адміністративних і фінансових питаннях.

Дедлайн – 26 червня 2019 року.

Фінансовий спеціаліст з регіонального розвитку

Основні обов’язки: забезпечення відповідного рівня ведення обліку всіх грантових операцій, фінансового контролю, співпраця з зовнішніми аудиторами, надання фінансових консультацій і рекомендацій.

Дедлайн - 27 червня 2019 року, 18:00.

Coordination Officer (OCHA)

Основні обов’язки: забезпечення моніторингу, аналізу у гуманітарній сфері, адміністративна підтримка заходів, комунікація з партнерами.

Дедлайн – 28 липня 2019 року.

Вакансія асистента/асистентки в Ресурсному центрі ГУРТ

Основні обов’язки: асистентська підтримка реалізації проектів, робота із контентом порталу ГУРТ, виконання інших завдань за дорученням.

Дедлайн – 30 червня 2019 року.

Monitoring, Evaluation, Accountability and Learning Officer

Основні обов’язки: забезпечення розробки специфічних інструментів, керівних принципів, форм оцінки, організація регулярних семінарів з оцінки моніторингу, робота із зовнішніми експертами.

Дедлайн – 30 червня 2019 року.

GR спеціаліст/спеціалістка (спеціаліст/спеціалістка з відносини з владними структурами)

Основні обов’язки: налагодження партнерських зв’язків з органами державної влади та місцевого самоврядування, координація та організація зустрічей, переговорів, розробка необхідних документів та організацій кампаній, участь в адвокаційних кампаніях та заходах організації.

Дедлайн – 30 червня 2019 року.

Програмний менеджер проекту HealthLink (старший фахівець)

Основні обов’язки: забезпечення координації дій основних виконавців проекту в регіонах, участь у розробці програмної документації для виконавців проекту в регіонах, моніторинг впровадження проекту організаціями-субгрантерами.

Дедлайн – 1 липня 2019 року.

Радник/Радниця національного рівня Міністерства з Соціальної Політики України

Основні обов’язки: аналіз нормативно-правових документів щодо соціального захисту населення, постраждалого від конфлікту та підготовка відповідних пропозицій до МСПУ, підготовка проектів листів, координація діяльності регіональних радників з питань проведення моніторингів.

Дедлайн – 1 липня 2019 року.

Спеціаліст з моніторингу і оцінки

Основні обов’язки: координація проектного моніторингу та оцінки, розробка, вдосконалення, доопрацювання інструментів збору та аналізу даних, погодження з ЮНІСЕФ та їх впровадження на рівні всіх партнерів консорціуму, запровадження необхідних оновлень до моніторингової системи.

Дедлайн – 1 липня 2019 року.

УГСПЛ шукає аналітика

Основні обов’язки: підготовка аналітичних документів, збір та узагальнення інформації у сфері захисту прав активістів в Україні, участь у комунікації з органами влади при проведенні аналітичних досліджень, ведення ділової переписки, проведення робочих зустрічей.

Дедлайн – 3 липня 2019 року.

Регіональні координатори

Основні обов’язки: репрезентація проекту у регіонах, розширення команди проекту для надання допомоги обраним органам влади, групам громадян, ОГС та ЗМІ для співпраці з питань прозорості та доброчесності у зазначених населених пунктах.

Дедлайн - 5 липня 2019 року, 18:00.

РПР оголошує конкурс на посаду Виконавчого директора

Основні обов’язки: оперативне управління та координація діяльністю Спілки, організація підготовки спільно з Радою РПР проекту Стратегії діяльності Спілки, забезпечення реалізації функцій з адвокації, комунікації, міжнародних зв’язків, регіональної діяльності, фандрейзингу, організаційного розвитку Коаліції.

Дедлайн – 5 липня 2019 року.

Grants Manager до ГО «Громадське телебачення»

Основні обов’язки: пошук джерел фінансування діяльності Організації, участь у створенні проектних заявок, остаточне формування грантових заявок та надсилання їх донорським організаціям, комунікація з донорськими організаціями на усіх етапах грантового циклу.

Дедлайн – 15 липня 2019 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.