bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Кейс-менеджер (Київ)
17.07.2018

Карітас України оголошує відбір кандидатів на посаду «кейс-менеджер».

Більше вакансій у розділі Вакансії.

Карітас України входить в одну з найбільших міжнародних мереж благодійних організацій у світі та Європі. Слово «Сaritas» означає воднораз любов і милосердя, співчуття та благодійність.

Місією Карітасу України є розвиток традицій доброчинної діяльності та здійснення соціальної роботи, виходячи із християнських морально-етичних цінностей.

Метою Карітасу України є розробка та впровадження національних програм для забезпечення соціальної допомоги та підтримки найбільш потребуючого населення України незалежно від національної приналежності чи віросповідання.

        Обов’язки:

  1. Визначення базових потреб клієнтів, використовуючи форму первинної оцінки, та забезпечення надання необхідних послуг для їх задоволення.
  2. Здійснення прийому клієнтів у кризовому центрі, відвідання клієнтів в місцях їх тимчасового перебування, а також інформування їх про наявні соціальні послуги, можливості кейс-менеджменту
  3. Здійснення разом з клієнтами оцінки ситуації й потреб, наявних ресурсів та обмежень. Визначення медичних, житлових, юридичних, економічних, освітніх, психологічних, соціальних та інформаційних потреби клієнтів, використовуючи Форму оцінки потреб.
  4. Визначення разом з клієнтом цілі роботи, розробка індивідуального плану, де вказуються необхідні заходи, відповідальні за їх виконання особи та терміни реалізації.
  5. Сприяння в отримані необхідних послуг згідно з індивідуальним планом заходів.     

Кваліфікаційні вимоги:

1. Базова вища освіта (бакалавр) відповідного напряму підготовки («соціальна робота», «психологія», «педагогіка» чи інші суміжні напрями підготовки);

2. Досвід роботи в соціальній сфері не менше 2 років;

3. Методологія кейс-менеджменту.

Резюме надсилати на [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.