bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Постачальник послуг на підготовку документу з моніторингу та оцінки
12.07.2018

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» в рамках проекту USAID «Прозора енергетика» шукає постачальника послуг  на підготовку документу з моніторингу та оцінки процесу імплементації Ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні.

 Завдання документу. Документ з моніторингу та оцінки імплементації ЕІТІ в Україні має засвідчити, наскільки ЕІТІ як інструмент допомагає досягати цілей з розвитку видобувного сектору, посилення енергетичної незалежності України, покращення управління сектором. Також документ має показати, на розвитку яких напрямків має зосередитись діяльність Багатосторонньої групи зацікавлених осіб (БГЗО), щоб максимально ефективно досягати поставлених цілей, з використанням вже напрацьованих інструментів, та запропонувати якісні та кількісні критерії для подальшої оцінки ефективності роботи Багатосторонньої групи для досягнення поставлених цілей.

 Обсяг послуг та очікувані результати:

 -          Аналіз ефективності імплементації ЕІТІ в Україні та відповідності поставленим цілям

 Для цього важливо врахувати основні нормативно-правові акти, що стосуються імплементації ЕІТІ в Україні, результати валідації України, а також оцінку представників кожної з трьох сторін Багатосторонньої групи зацікавлених осіб – громадськості, бізнесу та влади.

 -          Пропозиції щодо пріоритезацій подальших цілей, яких має досягати ЕІТІ та робота БГЗО

Документ має показати, на яких темах та активностях має зосередитись надалі БГЗО, щоб отримати найбільший ефективний результат для досягнення цілей розвитку видобувного сектору, посилення прозорості та підзвітності в ньому і покращення управління ним, використовуючи інструмент ЕІТІ.

 -          Пропозиції щодо пріоритезації ресурсів, які мають бути витрачені в подальшій роботі БГЗО

Базуючись за пріоритезації цілей, документ має показати наявні ресурси, які може використовувати БГЗО у своїй роботі, і запропонувати найбільш ефективний сценарій їх використання для досягнення цілей розвитку видобувного сектору, посилення прозорості та підзвітності в ньому і покращення управління ним, використовуючи інструмент ЕІТІ.

 -          Проект плану з моніторингу та оцінки

Документ має містити проект моніторингу та оцінки імплементації ЕІТІ та діяльності БГЗО, який надасть можливість Секретаріату ЕІТІ надалі відслідковувати ефективність досягнення цілей, використання ресурсів тощо. Серед іншого, документ має містити індикатори ефективності досягнення цілей (як якісні, так і кількісні), критерії оцінки, частоту оцінки, роль та участь відповідальних і залучених стейкхолдерів. Також, частиною документу має бути план з аналізу результатів та модельні звітні документи.   

Оцінка пропозицій відбуватиметься за наступними критеріями:

  • Вартість надання послуг;
  • Наявність досвіду в проведенні моніторингу та оцінки. Приклади вже наданих консультацій з моніторингу та оцінки, а також знання процесу імплементації Ініціативи прозорості видобувних галузей в Україні будуть перевагою;
  • Терміни підготовки документу. Документ має бути підготовлений не пізніше 15 жовтня 2018 року.

Повний пакет документів повинен містити скан-копії:

  • Заповненої заявки на участь в повному конкурсному відборі, яку можна знайти за посиланням:

https://docs.google.com/document/d/18Krtw8kvgzbUHk3yY0ev-pEjEUSn9A9IipmN7flUfhM/edit#

  • Цінової пропозиції відповідно до вищезазначених вимог.

Для юридичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Довідку про реєстрацію платника податків;
  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб;

Для фізичної особи прохання додати наступні скан-копії:

  • Свідоцтва або виписки з Єдиного державного реєстру;

УВАГА!!!

Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» є виконавцем проекту Міжнародної технічної допомоги (далі МТД) «Прозора енергетика», який реалізовується за підтримки уряду США через Агенство з міжнародного розвитку (USAID), та  зареєстрований в Міністерстві економіки від 22.09.2016 р. № 3485. ,  відповідно до Угоди між Урядом України та Урядом США про гуманітарне та техніко-економічне співробітництво від 7 травня 1992 р.

В рамках проектів МТД товари, роботи і послуги, що поставляються виконавцю проекту і оплачувані за рахунок МТД, відвантажуються (виконуються, постачаються) постачальниками такому виконавцю без нарахування ПДВ (див. п.197.11 ПКУ, Лист ДФСУ від 16.01.2016 р N 765/6 / 99-99-19-03-02-15 , Лист ГУ ДФС у м. Києві від 30.08.2016 № 19408/10/26-15-12-05-11).

Подаючи пропозицію на проведення заходу, Учасник тендеру, що є платником ПДВ, погоджується на включення в Договір типового положення про звільнення від ПДВ відповідно до Постанови КМУ від 15 лютого 2002 р. N 153 ( 153-2002- п ) «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», вартість таких товарів, робіт і послуг звільняється від податку на додану вартість. та з урахуванням роз’яснень, що містяться у Листі ДПС України № 4526/0/71-12/12-1017 від 27 вересня 2012 р. «Щодо інформаційних довідок».

Просимо надсилати пропозиції українською мовою, вказавши очікуваний рівень оплати послуг (ціни повинні бути представлені в гривнях без ПДВ), до 23:59 25 липня 2018 року за адресою: [email protected] Чорниш Віктор.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.