bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Консультант з розвитку гнучких та стійких систем охорони здоров’я
15.06.2018

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на залучення консультанта в рамках програми Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Дедлайн - 22 червня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії 

Назва позиції: Консультант з розвитку гнучких та стійких систем охорони здоров’я/ RSSH: Integrated service delivery and quality improvement.

Період виконання робіт: з 1 липня 2018 року –  31 грудня 2018 року з можливою пролонгацією.

Рівень зайнятості: часткова.

Загальна інформація

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики  і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Мета конкурсу: відбір консультанта з розвитку гнучких та стійких систем охорони здоров’я в рамках програми Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією.

Основні обов’язки:

  1. Адміністративний та організаційний супровід розвитку регіональних систем громадського здоров’я;
  2. Надання експертної, методичної та організаційно-технічної підтримки регіональним установам, що реалізують завдання та заходи з посилення системи громадського здоров’я;
  3. Аналіз систем управління та розподілу повноважень у сфері громадського здоров’я та надання рекомендацій щодо їх удосконалення;
  4. Забезпечення розвитку регіональних системи громадського здоров’я відповідно національних концепцій та стратегій, а також відповідно кращих вістових практик;
  5. Участь у супервізії роботи регіональних команд: здійснення моніторингових візитів та візитів технічної підтримки.
  6. Участь у адвокації розвитку системи закладів громадського здоров’я, фінансування визначених програм, мобілізації зацікавлених сторін та формування спільного бачення щодо їх ролі та місця в системі органів державної влади та закладів охорони здоров’я.

Кваліфікаційні вимоги:

  1. Вища освіта (освіта в сфері громадського здоров’я/епідеміології та/або організації та
  2. управління охороною здоров’я буде перевагою).
  3. Досвід роботи на аналогічній посаді та/або у сфері громадського здоров’я не менше 2 років.
  4. Досвід роботи в міжнародних організаціях, досвід успішної імплементації заходів з реформування/удосконалення систем охорони здоров’я буде перевагою.
  5. Навички управління проектами, керуваннями командами, стратегічного планування.
  6. Відмінний рівень роботи з комп’ютером, знання MS Word, MS Excel, MS PowerPoint.
  7. Знання ділової англійської мови на рівні не нижче Upper Intermediate.

Особисті якості та навички: особа, яка обіймає цю посаду, має бути дисциплінованою, організованою, здатною працювати самостійно на результат та в умовах напруженого графіку, уважною до деталей, вміти працювати з точною інформацією.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа слід зазначити: «68-2018 Консультант RSSH».

Термін подання документів – до 22 червня 2018 року, реєстрація документів
завершується о 18:00.

За результатами відбору резюме кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, установа буде контакувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»
  • [email protected]
  • +380 44 425 43 54
  • https://phc.org.ua/
  • 04071 м. Київ вулиця Ярославська 41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.