bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Координатор проекту із забезпечення роботи 15 мобільних бригад
12.06.2018

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» оголошує конкурс на посаду координатора проекту із забезпечення роботи 15 мобільних бригад, які працюють в Донецькій та Луганській областях. Дедлайн - 19 червня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії 

Інформація про замовника:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійний фонд, заснований міжнародною організацією HealthRight International (Право на здоров’я) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво важливої допомоги найбільш незахищеним жінкам, дітям та молоді. В Україні організації працюють з 2005 року і запроваджують моделі, спрямовані на профілактику соціального сирітства, гендерно обумовленого насильства та ВІЛ, СНІД; сприяють розвитку місцевих громад через підвищення спроможності громадських організацій та органів місцевого самоврядування щодо покращення спектру, доступу та якості соціальних послуг і послуг реабілітації.

З жовтня 2015 року Українська фундація громадського здоров’я в співпраці з Фондом народонаселення ООН, Міністерством соціальної політики України, місцевими центрами соціальних служб створила та підтримує роботу 39 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги у 9 регіонах України(Дніпропетровська, Запорізька, Харківській та на підконтрольних Україні територіях Донецької та Луганської областей, Київська, Херсонська, Вінницька області та м. Одеса). За роботи з жовтня 2015 року, мобільні бригади виявили та надали допомогу понад 27 000 жінок та членів їх сімей, тільки в 5 Східних регіонах, де реалізувався проект за підтримки Фонду народонаселення ООН.

Інформація про проект: Проект «Комплексний підхід до вирішення проблем гендерно зумовленого насильства та насильства по відношенню до хлопчиків, дівчат, жінок та чоловіків в східних регіонах України» впроваджується в Донецькій та Луганській області. Проект, фінансований ЮНІСЕФ спрямований на підтримку діяльності 15 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги Донецької та Луганської області, які надають соціально-психологічні послуги потерпілим від насильства. Основні завдання проекту: 1) забезпечення включення цільової групи діти в роботу мобільних бригад психо-соціальної допомоги, які працюють в Донецькій та Луганській областях; 2) проведення тренінгів та навчань для членів мобільних бригад соціально-психологічної допомоги та інших надавачів послуг в регіонах проекту щодо надання послуг дітям , які постраждали від насильства; 3) покращити та забезпечити якісне та комплексне надання соціальних послуг місцевими органами дітям, які постраждали від насильства.

Зайнятість: 8 год на день, 40 годин на тиждень.

Місце роботи: м. Київ.

Термін реалізації проекту: 1 липня 2018 року – 31 грудня 2018 року.

Основні цілі: загальна координація роботи 15 мобільних бригад соціально-психологічної допомоги в Донецькій та Луганській областях, відповідно до методики УФГЗ, планування та забезпечення включення цільової групи діти, планування та забезпечення проведення тренінгів та навчань для мобільних бригад та інших надавачів послуг в регіонах проекту.

Основні функції:

  • Організація та проведення робочих зустрічей з представниками місцевої влади та партнерських організацій з метою забезпечення роботи мобільних бригад, а також включення цільової групи дітей, враховуючи специфіку роботи з дітьми.
  • Моніторинг місцевих організацій та вивчення їх спроможності щодо реалізації проекту з 2019 року з точки зору забезпечення діяльності мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.
  • Підготовка та погодження, забезпечення підписання угод з місцевими партнерами для забезпечення роботи мобільних бригад соціально-психологічної допомоги.
  • Забезпечення, спільно з місцевими партнерами, набору нових надавачів соціально-психологічних послуг у члени мобільної бригади соціально-психологічної допомоги (в тому числі проведення інтерв’ю за потреби), у випадку звільнення персоналу.
  • Оновлення та впровадження системи оцінки ефективності роботи членів мобільних бригад та підготовка і надання рекомендацій донорам, партнерам, керівництву УФГЗ щодо заміни членів мобільних бригад.
  • Підготовка плану реалізації проекту в частині роботи мобільних бригад. Підготовка бюджету проекту в частині роботи мобільних бригад та підвищення їх кваліфікації, закупки обладнання, моніторингу та аналізу роботи бригад, за потреби. Надання пропозицій керівництву та донорам в частині підготовки робочих планів та бюджету, заходів.
  • Організація матеріально-технічного забезпечення мобільних бригад, контроль своєчасності виплат, забезпеченням мобільним зв’язком, бензином, тощо відповідно до затвердженого переліку;
  • Здійснення моніторингових візитів мобільних бригад з метою оцінки ефективності їх роботи, підготовка звітів та рекомендацій для донорів, партнерів та керівництва УФГЗ на основі проведених візитів.
  • Координація формування угод щодо надання соціально-психологічних послуг надавачами соціально-психологічних послуг (їх написання, стан виконання, перевірка, візування). Перевірка звітів надавачів послуг щодо забезпечення утримання мобільних бригад соціально-психологічної допомоги у всіх регіонах реалізації проекту.
  • Консультування та підтримка зворотнього зв’язку з мобільними бригадами щодо планування виїздів, надання соціально-психологічної допомоги, заповнення відповідної звітної документації.
  • Координація з ІТ-спеціалістом подання членами мобільних бригад та заповнення відповідної звітної документації та вхідної он-лайн форми первинної оцінки випадку  членів  мобільних бригад, надання рекомендацій керівництву, партнерам та донорам. Аналіз результатів вхідних он-лайн форм  мобільних бригад соціально-психологічної допомоги з метою забезпечення ефективності та контролю надання соціально-психологічних послуг.
  • Координація підготовки історій клієнтів членами мобільних бригад соціально-психологічної допомоги для розміщення в ЗМІ. Забезпечення візібіліти проекту.
  • Координація проведення консультацій та оцінки роботи мобільних бригад супервізорами, збір результатів проведених супервізій. Аналіз супервізійних звітів, розробка рекомендацій щодо покращення роботи бригад партнерам, донорам та керівництву УФГЗ.
  • Організація проектних заходів, а саме тренінгів, круглих столів, робочих зустрічей;
  • Формування технічного завдання та координація здійснення закупівлі обладнання для забезпечення мобільних бригад у відповідності до потреб бригад та цілей проекту.

Інші функції:

  • Листування з державними установами, партнерами проекту, членами мобільних бригад.

Вимоги:

  • Вища освіта в соціальній сфері, громадському здоров’ї, громадському адмініструванні.
  • Мінімум 5 років досвіду роботи в міжнародних проектах технічної допомоги, гуманітарної сфери.
  • Досвід менеджменту проектів з ООН структурами, ЄС, або USAID.
  • Вільне володіння англійською мовою
  • Досвід провадження гуманітарних або технічних проектів у Східних регіонах України є перевагою.                                                                                     

Резюме та супровідний лист із зазначенням посади надсилати на [email protected] до 19 червня 2018 року. 

Контакти

  • МБФ «Українська фундація громадського здоров’я»
  • [email protected]
  • (044) 278-23-58

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.