bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на відбір Координатора системи оцінки та контролю якості даних
31.05.2018

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» оголошує конкурс на відбір Координатора системи оцінки та контролю якості даних в рамках програми Глобального фонду по боротьбі зі СНІДом, туберкульозом та малярією. Дедлайн - 7 червня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Назва позиції: Координатор системи оцінки та контролю якості даних (національний рівень).

Інформація щодо установи:

Головним завданнями Державної установи «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України» (далі – Центр є діяльність у сфері громадського здоров’я. Центр виконує лікувально-профілактичні, науково-практичні та організаційно-методичні функції у сфері охорони здоров’я з метою забезпечення якості лікування хворих на cоціально-небезпечні захворювання, зокрема ВІЛ/СНІД, туберкульоз, наркозалежність, вірусні гепатити тощо, попередження захворювань в контексті розбудови системи громадського здоров’я. Центр приймає участь в розробці регуляторної політики і взаємодіє з іншими міністерствами, науково-дослідними установами, міжнародними установами та громадськими організаціями, що працюють в сфері громадського здоров’я та протидії соціально небезпечним захворюванням.

Основні обов’язки:

  1. Розробка, узагальнення, перегляд та адаптація керівництв/заходів/планів з контролю якості даних по програмам протидії захворюванню на туберкульоз та ВІЛ-інфекції/СНІДу на національному та регіональному рівнях.  Участь у розробці та адаптації відповідної моніторингової документації Проектів;
  2. Надання технічної допомоги та наставницької підтримки по верифікації для побудови когортних та кросс-секційних каскадів та аналізу даних регіональним кураторам з якості даних;
  3. Забезпечення якісних даних звітності ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» до грантонадавачів а також в рамках державної та міжнародної звітності з питань контролю за ВІЛ та туберкульозом в Україні.
    1. Планування, розроблення та впровадження системи оцінки якості даних програми гранту, забезпечуючи узгодженість показників з національною системою.
    2. Розроблення, впровадження, регулярне оцінювання і, за потребою, оновлення форматів та процедур звітності для підрозділів ДУ «Центр громадського здоров’я МОЗ України» та субреципієнтів.
    3. Планування та розробка тренінгів  з моніторингу та оцінки, якості даних та аналізу даних. Участь в інших заходах із розвитку та зміцнення системи оцінки якості даних.
    4. Здійснення моніторингових візитів для верифікації даних та визначення потреб у посиленій підтримці регіональних фахівців у сфері оцінки та контролю якості даних.
    5. Розбудова та координація регіональної системи оцінки та контролю якості даних в сфері туберкульозу, ВІЛ та ВІЛ/ТБ ко-інфекції. Розроблення політик і стратегій щодо розвитку РС МІО. Участь у засіданнях робочих груп та інших публічних заходах, під час яких розглядаються питання розвитку РС оцінки та контролю якості даних. Координація діяльності з розвитку РС оцінки та контролю якості даних з міжнародними та національними партнерами.
    6. Участь в організації та проведенні національної конференції з МІО.
    7. Участь в підготовці Плану оцінки та контролю якості даних для програми протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу на 2019-2023 роки (далі-Програми), проекту нової Програми на 2019-2023 роки; участь в завершенні процесу погодження та затвердження Загальнодержавної програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017-2021роки.
    8. Участь в підготовці Плану оцінки та контролю якості даних для Програми протидії захворюванню на туберкульоз на 2017-2021 роки.
    9. Координація заходів щодо посилення кадрового потенціалу з оцінки та контролю якості даних на національному рівні.

Вимоги до професійної компетентності:

  1. Вища освіта ( за спеціальністю «Статистика», «Економіка», «Інформаційні системи», «Епідеміологія», «Медицина», також інші точні та соціальні науки )
  2. Спеціалізація «Громадське здоров’я» або проходження тренінгів з питань громадського здоров’я є перевагою.
  3. Досвід роботи в сфері моніторингу та оцінки/статистичної звітності від 3-х років
  4. Професійний досвід управління базами даних та роботи з великими масивами даних від 1 року
  5. Досвід роботи з медичною документацією/статистикою (особливо з даними по ВІЛ та ТБ) від 2-х років.
  6. Володіння англійською мовою на рівні вище середнього.
  7. Навички у підготуванні проектних пропозицій та аналітичних звітів.
  8. Відмінне знання усної та письмової ділової української мови.
  9. Вміння одночасно координувати різні види діяльності та виконувати всі завдання вчасно;
  10. Високий рівень комп’ютерної грамотності, в тому числі знання MS Office.

Резюме мають бути надіслані електронною поштою на електронну адресу: [email protected]. В темі листа слід зазначити: «53-2018 Координатор системи оцінки та контролю якості даних». 

Термін подання документів – до 07 червня 2018 року.

За результатами відбору резюме успішні кандидати будуть запрошені до участі у співбесіді. У зв’язку з великою кількістю заявок, роботодавець буде контактувати лише з кандидатами, запрошеними на співбесіду. Умови завдання та контракту можуть бути докладніше обговорені під час співбесіди.

Державна установа «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»  залишає за собою право повторно розмістити оголошення про вакансію, скасувати конкурс на заміщення вакансії, запропонувати посаду зі зміненими обов’язками чи з іншою тривалістю контракту.

Контакти

  • «Центр громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України»
  • [email protected]
  • +380 44 425 43 54
  • https://phc.org.ua/
  • 04071 м. Київ вулиця Ярославська 41

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.