bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стипендія для початківців у дата-журналістиці
23.04.2018

«Тексти» запрошують взяти участь у конкурсі на стажування. В кінці травня буде обрано 1 інтерна, який працюватиме та навчатиметься у редакції впродовж 3 місяців. Дедлайн - 15 травня 2018 року. 

Більше вакансій у розділі Вакансії

Кошти, які Texty.org.ua виграли минулого року на Data Journalism Awards, ми вирішили заінвестувати в нове покоління data-журналістів. В кінці травня буде обрано 1 інтерна, який працюватиме та навчатиметься у редакції впродовж 3 місяців. 

Ця стипендія зорієнтована на дата-журналістів-початківців, студентів та аспірантів, які цікавляться наступними дисциплінами, або вивчають їх: статистика, журналістика, програмування. Також важливо мати базові навички роботи з даними.

Для участі у конкурсі необхідно надіслати мотиваційний лист на пошту [email protected] з позначкою «Інтернатура, дата журналіст». Зроблена інфографіка чи проект з дата-журналістики буде суттєвим плюсом.

Перевага надаватиметься претендентам, які володіють основами програмування, навичками роботи з даними (R, Python, Qgis, OpenRefine тощо).

Умови: Оплачувана full-time практика впродовж 3 місяців з потенційною можливістю продовження контракту. Розмір стипендії дозволить жити в Києві, орендуючи житло. Орієнтовний термін інтернатури: червень-серпень 2018 року.

Кінцевий термін подачі заявок: 15 травня 2018 року.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.