bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка вакансій для професійного зростання у громадському секторі
09.03.2018

Ресурсний центр ГУРТ пропонує добірку вакансій для професійного зростання у громадському секторі. Пропозиції роботодавців –  представників всеукраїнських та регіональних НУО, що здійснюють проекти у різних сферах (регіональний розвиток, реформи, робота з молоддю, комунікації та інше) зібрані для того, щоб надати активним діячам громадянського суспільства можливості професійного становлення. Обирайте саме те, що цікавить саме вас. 

Фахівець відділу закупівель у БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»

Обов’язки: Закупівля товарів, робіт та послуг у відповідності до правил та процедур Мережі і донорів, що в т.ч. передбачають відбір постачальників на тендерній основі. Розробка тендерної документації та інших документів, що стосуються процесу закупівель, в тому числі листування. Організація збереження, систематизація всієї закупівельної документації. Дедлайн - 11 березня 2018 року.

Регіональні експерти/радники до Програми U-LEAD з Європою

Оголошено конкурсний відбір радників за шістьма напрямками: з питань регіонального розвитку, децентралізації, комунікації, управління місцевими фінансами, муніципальних послуг та просторового планування та управління ресурсами в усіх областях України. Дедлайн - 11 березня 2018 року.

ГО «ДІКСІ ГРУП» шукає постачальника послуг поліграфії

Обов'язки: друк аналітичних та інформаційних матеріалів на енергетичну тематику. Дедлайн - 12 березня 2018 року.

Програма U-LEAD з Європою шукає радника з управління знаннями (Київ)

Обов'язки: підтримка розробки та впровадження стратегії управління знаннями. Менеджмент та вдосконалення бази даних з управління знаннями. Менеджмент та вдосконалення внутрішньої комунікації. Дедлайн - 12 березня 2018 року.

Бухгалтер у БО «Мережа»

Обов’язки: Нарахування та перерахування заробітної плати та інших виплат працівникам. Нарахування резерву відпусток. Нарахування та перерахування всіх передбачених законодавством податків та зборів. Дедлайн - 14 березня 2018 року.

Менеджер з фандрейзингу у Пласт

Обов’язки: залучення коштів і матеріальних ресурсів для діяльності; створення та ведення бази донорів; підтримка та розвиток зв’язків з партнерами; створення партнерських та комерційних пропозицій. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Фахівець із соціальної роботи з молоддю

Обов’язки: Забезпечення взаємодії між батьками-вихователями та співробітниками організації в процесі підготовки молодих людей до незалежного та напівнезалежного проживання. Ведення кейсів молодих людей, які живуть у малому груповому будинку. Проведення оцінки потреб кожної молодої особи та підготовка індивідуального плану розвитку. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Спеціаліст з розробки модулів аналітики ProZorro

Обов’язки: пошук проблем у даних ЦБД ProZorro і можливих шляхів їх рішення; написання технічних завдань на основі запитів від користувачів модулів аналітики, доведення їх розробникам; доповнення і підтримка в актуальному стані документації із описом і розрахунком всіх показників і вимірів, що використовуються в модулях аналітики. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Адміністративний асистент у Transparency International Україна

Обов’язки: працівник відповідатиме за безперебійну роботу офісу, комунікацію - як зовнішню, так і внутрішню, бізнес-процеси в частині документообігу. Дедлайн - 15 березня 2018 року.

Експерт з оцінки гендерного впливу

Обов’язки: експерт надаватиме рекомендації щодо розвитку гендерного компоненту політичного аналізу та методології оцінки впливу. Дедлайн - 15 березня 2018 року

Менеджер у відділ міжнародних відносин Українського інституту книги

Обов’язки: участь у проектній роботі відділу; моніторинг грантів, програм, стипендій у книжковій сфері; робота з базами контактів; підготовка промоційної продукції. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Експерт з економіки сільського господарства

Обов’язки: аналіз впливу заходів аграрної політики на сільськогосподарський сектор України; взаємодія та кооперація зі стейкхолдерами; оновлення та вдосконалення бази даних та методології AGMEMOD. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Тренер-психолог до Проекту USAID «Сталість ВІЛ-послуг»

Обов’язки: участь у розробці та проведенні циклу тренінгів для медичних працівників м. Києва. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Старший тренер у БО «100 відсотків життя» (Київ)

Обов’язки: старший тренер з питань консультування і тестування на ВІЛ відповідатиме за підготовку до тренінгу у парі з тренером-психологом, його проведення, верифікацію анкет учасників і підготовку звіту. Дедлайн - 16 березня 2018 року.

Вакансії в EdEra (менеджер з комунікацій та інші)

EdEra шукають менеджер з комунікацій та інших спеціалістів (оператора, моушн-дизайнера) у команду. Дедлайн - 18 березня 2018 року. 

Адміністративний асистент у Канадську поліцейську місію в Україні

Обов’язки: надання секретарських, адміністративних та допоміжних послуг. Дедлайн - 18 березня 2018 року.

Менеджер з фандрейзингу для ВО «Журналісти проти корупції»

Обов’язки: залучення коштів і матеріальних ресурсів для діяльності. Створення та ведення бази донорів. Підтримка та розвиток зв’язків з партнерами. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Журналіст-розслідувач в ГО «Офіс Регіонального Розвитку»

Обов'язки: проведення, оформлення та презентація журналістських антикорупційних та інших розслідувань. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Громадська правозахисна організація «Права людини» шукає адвокаційного менеджера

Обов’язки: розробка, коригування та втілення адвокаційної стратегії по проекту Організації; загальне планування та координація всіх публічних та внутрішніх активностей по адвокації; реалізація адвокаційного плану проекту. Дедлайн - 20 березня 2018 року.

Економіст у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: бюджетування проектів та операційної діяльності організації; контроль за виконанням та перегляд бюджетів проектів організації; підготовка фінансової звітності за вимогами донорів; виконання інших доручень головного бухгалтера. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

PR-фахівець у БО «100 відсотків життя. Київський регіон» (Київ)

Обов’язки: Забезпечення інформаційного та організаційного супроводу заходів в межах проектів організації. Розробка, організація та проведення інформаційних кампаній, публічних акцій, прес-конференцій, брифінгів та інших заходів. Робота з соціальними мережами. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Бухгалтер у БО «100 відсотків життя. Київський регіон» (Київ)

Обов’язки: ведення первинної документації; звірка з контрагентами; аналіз витрат та оптимізація використання ресурсів; виконання доручень головного бухгалтера. Дедлайн - 30 березня 2018 року.

Юрист у БО «100 відсотків життя. Київський регіон»

Обов’язки: юридичний супровід проектів організації; написання проектів локальних документів, складання і перевірка договорів; індивідуальні консультації та юридичне представництво інтересів клієнтів, пов’язаних зі стигматизацією та дискримінацією. Дедлайн - 31 березня 2018 року.

Тренери для проведення тренінгу «Можливості для громад у контексті децентралізації»

Обов’язки: проведення тренінгу «Можливості для громад у контексті децентралізації». Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

Перекладач у Канадську поліцейську місію в Україні

Обов’язки: перекладач буде надавати послуги усного (інколи синхронного) перекладу для персоналу Канадської поліцейської місії в Україні під час семінарів та тренінгів у Києві, а також навчальних візитів до регіонів України. Дедлайн - 1 квітня 2018 року.

Експерти з питань регіонального та місцевого врядування на Донбасі (для проекту USAID)

Новий Проект USAID з розвитку Донбасу шукає технічних експертів з питань регіонального та муніципального врядування, управління державними установами, надання послуг (адміністративних, соціальних, муніципальних), участі громадян у місцевому врядуванні,соціального підприємництва та звязків з громадськістю. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Бухгалтер у ГО «Громадське телебачення»

Обов’язки: ведення банківських операцій (складання та відправка платіжних документів). Введення первинних документів по надходженню товарів, послуг робіт в автоматизовану систему бухгалтерського обліку 1С Бухгалтерія 8 для України. Нарахування заробітної плати штатних співробітників, гонорарів згідно договорів ЦПХ та оформлення платежів на їх виплату. Дедлайн – 1 травня 2018 року.

Контакти

  • Ресурсний центр ГУРТ
  • [email protected]
  • (044) 296 10 52
  • https://www.gurt.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.