bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Партнери у проект «Сталі системи охорони здоров‘я для 100% життя»
08.02.2018

Благодійна організація «Світло надії» спільно з Благодійною організацією «Всеукраїнська мережа ЛЖВ» оголошує конкурс на визначення партнерів у проект «Сталі системи охорони здоров‘я для 100% життя» (напрямок 11М) для запровадження моделей, направлених на сталу відповідь епідемії ВІЛ, туберкульозу та вірусних гепатитів на регіональних рівнях за рахунок залучення коштів місцевих бюджетів. Дедлайн - 20 лютого 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

До подачі заявок запрошуються представники НУО, які працюють у сфері протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу, ТБ, вірусних гепатитів з Київської, Дніпропетровської, Одеської, Запорізької, Миколаївської, Донецької областей (крім тимчасово непідконтрольних територій).

Завдання в рамках проекту:

  • Планування та реалізація адвокаційних кейсів, спрямованих на залучення ресурсів місцевих бюджетів на забезпечення сталої відповіді на епідемії ВІЛ/СНІДу, ТБ, вірусних гепатитів;

  • Реалізація адвокаційних заходів з метою оптимізації витрат на надання послуг з профілактики, лікування, догляду та підтримки ВІЛ-інфекції, ТБ, вірусних гепатитів;

  • Проведення заходів із розробки і затвердження чи виконання на регіональному рівні моделей, заходів, програм, стратегій, спрямованих на збільшення внеску місцевих бюджетів на фінансування витрат із подолання епідемії ВІЛ/СНІДу, вірусних гепатитів, ТБ.

У рамках конкурсу передбачається визначити 6 регіональних координаторів із НУО-партнерів з 6 областей України, які будуть залучені до реалізації проекту і впродовж 2018 року, пройдуть навчання, розроблять плани адвокаційних дій щодо реалізації ініціатив на місцевому рівні та реалізують їх за підтримки експертів проекту.

БО «Світло надії» забезпечить технічну підтримку партнерам проекту у процесі реалізації регіональних ініціатив.

Кандидати, які зацікавлені у співпраці з проектом і мають бажання взяти участь у його реалізації, мають заповнити форму за посиланням. Кінцевий термін подачі 20 лютого 2018 року.

У разі виникнення запитань звертайтесь будь ласка до асистента керівника напрямку Ірини Домненко, тел. 0661811512  або [email protected].

Остаточне визначення партнерів, які будуть залучені до реалізації проекту, відбудеться не пізніше  23 лютого 2018 року. До процесу визначення будуть залучені експерти БО «Світло надії» та співробітники БО «Мережа». Результати конкурсу будуть повідомлені учасникам електронною поштою не пізніше 28 лютого 2018 року.

Контакти

  • БО «Світло надії»
  • БО «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»
  • [email protected]
  • 0661811512

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.