bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програмний директор в ГО «Детектор медіа»
16.01.2018

ГО «Детектор медіа» оголошує конкурс на заміщення посади програмного директора. Дедлайн - 31 січня 2018 року.

Більше вакансій у розділі Вакансії

Програмний директор здійснює:

1.       Управління персоналом Програмного відділу організації: координація та контроль за діяльністю координаторів проектів та інших людей, долучених до реалізації програмної діяльності.

2.       Забезпечення виконання річного (операційного) плану Організації. Складання короткотермінових планів роботи, операційне управління (через Програмний відділ) заходами і процесами, що відбуваються в рамках програмної діяльності Організації.

3.       Участь у стратегічному плануванні; забезпечення розробки річного плану роботи організації.

4.       Участь у бюджетуванні як діяльності організації в цілому, так і окремих складових діяльності (окремих проектів).

5.       Загальний контроль за управлінням кошторисом Організації в частині програмної діяльності.

6.       Забезпечення (прямо або через Програмний відділ) написання проектних заявок відповідно до планів організації. Забезпечення належної якості проектних заявок організації. Комунікація з донорами в процесі залучення фінансування та виконання проектів.

7.       Забезпечення належної якості публічної звітності, а також звітності донорам Організації.

8.       Участь у вдосконаленні політик та процедур Організації, зокрема в частині забезпечення якості програмної діяльності і управління проектною роботою.

9.       Забезпечення належного моніторингу та оцінки програмної діяльності Організації: коректного визначення і вимірювання індикаторів; належного аналізу даних M&E; врахування M&E при прийнятті стратегічних та операційних рішень. Забезпечення (прямо або через Програмний відділ) належного функціонування системи M&E в Організації, яка б охоплювала як операційні, так і стратегічні індикатори діяльності.

10.   Комунікація з партнерами; участь у мережевих проектах Організації.

11.   Зовнішня комунікація цілей та продуктів роботи Організації.

Вимоги до кандидатів:

1.       Вища освіта в галузі медіа, політичних наук, соціології, економіки;

2.       Мінімум 5 років роботи з донорськими установами (фандрайзинг, управління проектами); поглиблене знання донорського середовища та фандрайзингові навички;

3.       Мінімум 5 років роботи в сфері медіа або НУО;

4.       Розуміння процесів у сфері ЗМІ (стан розвитку медіа в Україні, медіареформи, проблеми медіаграмотності тощо) та/або знання суміжних галузей (ринок інтернет-провайдерів, кіновиробництво тощо) є бажаним;

5.       Вільне володіння англійською мовою.

Просимо надсилати резюме з вказанням бажаного рівня заробітної платні на адресу: [email protected]. Резюме розглядатимуться протягом січня. 

 

Контакти

  • Юля Зелінська
  • ГО “Детектор медіа”
  • [email protected]
  • 0984466195

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.