bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Добірка вакансій для вдалої кар’єри
18.08.2017

До Вашої уваги добірка перспективних  вакансій у громадському секторі. Поєднуйте професійну реалізацію та розвиток громадянського суспільства.

Освітній дім прав людини в Чернігові шукає менеджера із зв’язків з громадськістю

Основні обов’язки: розробка та впровадженні PR-стратегії (у тому числі - комунікативної стратегії) для популяризації діяльності організації, як серед населення, так і серед потенційних партнерів; здійснення моніторингу ЗМІ.

Останній день подання – 25 серпня 2017 р.

Програмний менеджер в Terre des hommes Ukraine (Київ)

Основні обов’язки: забезпечення програмних результатів.

Останній день подання – 25 серпня 2017 р.

Центр інформації про права людини шукає медіаменеджера/ку і менеджера/ку з адвокації

Основні обов’язки: розробка, коригування та втілення комунікаційної стратегії організації; розвиток і підтримка сталих комунікацій зі ЗМІ (інтернет, друковані, радіо, телебачення тощо); розробка візуальних матеріалів і презентаційних текстів, інформаційних буклетів, корпоративних матеріалів, відеороликів, інфографіки, сценаріїв заходів тощо.

Останній день подання – 25 серпня 2017 р.

Eastern Europe Regional Specialist у Центр «Заради стійкого миру та демократичного розвитку»

Основні обов’язки: підтримка дослідницької групи Східної Європи у розробці, впровадженні та звітуванні дослідницьких процесів та проектів.

Останній день подання – 25 серпня 2017 р.

Ресурсний центр ГУРТ шукає секретаря-референта

Основні обов’язки: відповіді на вхідні дзвінки;ведення документообігу (прийом, реєстрація та розподіл вхідної та вихідної кореспонденції), та внутрішнього діловодства; за потреби переклад документів з української на англійську та з англійської на українську

Останній день подання – 27 серпня 2017 р.

Ресурсний центр ГУРТ шукає спеціаліста в сфері IT Trade Marketing

Основні обов’язки: розробка та участь в реалізації плану маркетингових заходів для просування ІТ продуктів; розробка ключових повідомлень для основних груп клієнтів; розробка рекламних матеріалів для просування ІТ продуктів; спілкування з клієнтами: дзвінки, ділове листування, зустрічі особисті та онлайн

Останній день подання – 27 серпня 2017 р.

Ресурсний центр ГУРТ шукає менеджера проектів на повну зайнятість (Київ)

Основні обов’язки: планування, організація та моніторинг заходів за проектами; комунікація з місцевими партнерськими організаціями, місцевою владою, консультантами та іншими підрядниками.

Останній день подання – 27 серпня 2017 р.

«Центр громадського здоров’я» шукає координатора з проведення тренінгів та навчання

Основні обов’язки: координація навчального компоненту в рамках роботи проекту.оординація розробки та функціонування он-лайн ресурсного центру який об’єднуватиме інформацію щодо всіх проектів, активностей у сфері вірусних гепатитів (далі - ВГ), статистичну інформацію тощо.

Останній день подання – 27 серпня 2017 р.

Livelihoods Junior Officer у Данську Раду у справах біженців

Основні обов’язки: контроль за імплементацією бізнес-грантів; участь у процесі моніторингу та оцінки.

Останній день подання – 28 серпня 2017 р.

Фахівець відділу зв’язків з громадськістю та пресою у БО «Мережа»

Основні обов’язки: розробка та супроводження брендбуку організації;розробка ко-брендінгу; координація та контроль створення візуалізації та макетів продукції що містить бренд (постановка завдання, відбір виконавців, контроль).

Останній день подання – 28 серпня 2017 р.

Менеджер проекту у ГО «Вільна хата» (Краматорськ)

Основні обов’язки: розвиток платформи Kramatorsk Innovation Platform, що є частиною проекту «Розвиток соціальної відповідальності бізнесу та соціального підприємництва»  і реалізовується на базі “Вільної Хати”; ведення загальної координації проекту;налагодження партнерських зв’язків з донорами, владою, бізнесом та громадським сектором

Останній день подання –30 серпня 2017 р.

Керівник проекту HealthLink (Chief of Party) HealthLink Project у БО «Мережа»

Основні обов’язки: забезпечення комунікації з донором та є контактною особою від імені проекту для USAID; здійснення загального управління проектом; контроль за фінансовими, адміністративними та технічними операціями  в рамках проекту, згідно політики і процедур Мережі та USAID.

Останній день подання –30 серпня 2017 р.

Координатор програм в Українську фундацію громадського здоров’я

Основні обов’язки: надання експертної підтримки з різних аспектів  протидії гендерно-зумовленому насильству для персоналу та партнерів, включно з навчанням персоналу.

Останній день подання – 30 серпня 2017 р.

Координатор платформи ДонорUA

Основні обов’язки: комунікація з донорами крові та її компонентів;комунікація з медичними закладами ( лікарі, медперсонал Центру крові та ін.); розміщення інформації в соціальних мережах.

Останній день подання – 31 серпня 2017 р.

Менеджер відділу бюджетної політики у «Центр Ейдос»

Основні обов’язки: тісна комунікація з органами місцевого самоврядування; написання статей в сфері місцевих фінансів та комунального господарства.

Останній день подання – 31 серпня 2017 р.

Проектний менеджер в Ukraine NGO Forum (Київ)

Основні обов’язки: планувати заходи та забезпечити виконання термінів діяльності; забезпечити належне функціонування програми.

Останній день подання – 31 серпня 2017 р.

Програмний асистент у ГС «Мережа правового розвитку»

Основні обов’язки: координація та логістика заходів: планування, організація, супровід, комунікація з учасниками та аналіз ефективності; організаційна та логістична допомога проектним командам на всіх етапах підготовки та реалізації проектів.

Останній день подання – 31 серпня 2017 р.

Фахівець із комунікації/секторальної політики

Основні обов’язки: розгляд планів імплементації комунікаційних політки в міністерствах;

Останній день подання – 31 серпня 2017 р.

Спеціаліст з комунікацій у галузі реформування охорони здоров’я в IREX

Основні обов’язки: проведення рекламних кампаній; створення комунікаційних планів; відслідковування висвітлення реформи у засобах масової інформації.

Останній день подання – 1 вересня 2017 р.

МРІ шукає кандидатуру на посаду офіс-менеджера

Основні обов’язки: відповідати на телефонні дзвінки та зустрічати відвідувачів МРІ; отримувати та відправляти кореспонденцію МРІ;відповідати за ведення розкладу директора МРІ і надавати допомогу в складанні бухгалтерських звітів.

Останній день подання – 1 вересня 2017 р.

Старший консультант в міжнародній дослідницькій та консалтинговій компанії Екорис (Варшава)

Основні обов’язки: розвиток  бізнесу та реалізація проектів для міжнародних донорів  та приватного сектору країн Східного Партнерства; написання проектних пропозицій (фінансованих з фондів  ЄС та інших донорів), включаючи підготовку тендерних пропозицій та конкурсних пропозицій для міжнародних організацій  та донорів  (EuropeAid, Світовий банк, ЄБРР, ООН, USAID та інших).

Останній день подання – 1 вересня 2017 р.

Більше вакансій у розділі Вакансії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.