bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ЄВС волонтер на проект в Угорщині по програмі Еразмус+
22.10.2014

Тривалість проекта – з 1 лютого 2015 року на 10 місяців  

Місце проведення – старовинне містечко СЕЧЕНЬ (Szécsény) на півночі Угорщини, на кордоні із Словаччиною.  У проекті разом візьмуть участь 10 ЄВС волонтерів з різних країн Європи (по 1 волонтеру від країни)- тож проект буде надзвичайно інтернаціональний і цікавий.

Проектом передбачено багато цікавих, пізнавальних і розвиваючих заходів – гуртки творчості, заняття з дітьми і молоддю, спортивні і розважальні ігри на природі, походи у гори, екскурсії, вечірки, катання на велосипедах, підтримка будь яких ініціатив самих волонтерів щодо цікавих заходів на проекті.  

Вимоги до кандидатів:

1) ФОРМАЛЬНІ вимоги:  19-27 роки, наявність закордонного паспорту, середній рівень володіння англійською мовою.  

2) НЕФОРМАЛЬНІ вимоги: Волонтер має бути ГОТОВИМ не просто „з’їздити” на проект як такий собі турист, але, бути готовим присвятити свій час і енергію проекту НА ПОВНИЙ ЙОГО ПЕРІОД, відповідно мати для цього мотивацію і певну соціальну відповідальність, бути комунікабельним і відкритим до інших.

ПЕРЕВАГА НАДАЄТЬСЯ молоді з меншими можливостями (неповна або малозабезпечена родина, належність до національних меншин, ті, хто проживає у географічно ізольованих місцевостях, з малозабезпечений родин, безробітні і тп). Ми приділяємо особливу увагу залученню до Європейських програм МОЛОДІ ЗІ СХОДУ та ПІВДНЯ України та із Криму.

ВОЛОНТЕР отримує повне забезпечення завдяки гранту ЕРАЗМУС+. Включно із поверненням витрат на подорож, а також проживання, харчування, страхування, покриття місцевого транспорту і навіть щомісячні кишенькові.

По закінченню проекту  ЄВС волонтери отримують СЕРТИФІКАТ ПРО ОСВІТУ від ЄВРОКОМІСІЇ -  ЄВС проекти визнані ЄвроСоюзом як неформальна освіта.

Для подання заявки потрібно: лист-мотивація англійською на 1- 2 сторінки. (про себе, інтереси, хобі, заняття, попередній досвід громадської/ волонтерської діяльності якщо є, чому Ви хочете взяти участь в самій програмі ЄВС і чому саме в цьому конкретному проекті і т.д. УВАГА: Обов’язково – у лівому верхньому куті листа вкажіть свої особисті і контактні деталі включно із телефоном

Заявки надсилати на електронну адресу Спілки Форум –  уповноваженого партнера EVS проекту  [email protected] .

Оскільки вакансія термінова - кандидати будуть розглядатись по мірі поступлення. Після того, як кандидат буде обраний ми розмістимо про це повідомлення в нашій групі в Контакті vk.com/erasmusevs 

Контакти

  • union-forum.org

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.