bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Експерт на проведення тренінгу з розробки інструкцій для навчання персоналу
24.12.2013

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» оголошує конкурс на відбір експертів на проведення триденного тренінгу з розробки інструкцій для навчання персоналу (лютий 2014) та одноденної супервізійної зустрічі/коучингу (квітень 2014).

Інформація про замовника:

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ) – благодійна організація, заснована міжнародною організацією «Право на здоров’я» (HealthRight International) з метою розбудови місцевого потенціалу та підтримки українських ініціатив, які полягають у наданні життєво важливої допомоги незахищеним жінкам, дітям та молоді. УФГЗ та «Право на здоров’я» з 2005 року запроваджують в Україні проекти, спрямовані на профілактику ВІЛ серед жінок, дівчат та підлітків з вразливих груп; розробку та запровадження моделей комплексної допомоги, які включають соціальні та медичні послуги для ВІЛ-позитивних підлітків та молоді і підлітків та молоді груп високого ризику щодо інфікування ВІЛ.

МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» оголошує конкурс на відбір експертів на проведення триденного тренінгу (лютий 2014) та одноденної супервізійної зустрічі/коучингу (квітень 2014) із розробки інструкцій для навчання персоналу організацій-учасників тренінгу за темами:

  • Міждисциплінарне ведення випадку для клієнтів ВІЛ-сервісних організацій;
  • Організація просвітницько-профілактичної роботи з ВІЛ/СНІДу для підлітків груп ризику в умовах аутріч;
  • Організація діяльності та надання послуг молоді, уразливої до ВІЛ, в умовах соціальних квартир.

Інформація про проект:

Згідно стратегічного плану розвитку МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» (УФГЗ), одним із важливих стратегічних напрямків організації визначено посилення професійного розвитку персоналу організації, зокрема через узагальнення та стандартизацію існуючих підходів до навчання персоналу, волонтерів, членів та партнерів організації методам та інструментам надання послуг клієнтам.

Для досягнення цієї мети, співробітники УФГЗ та організацій-партнерів візьмуть участь у тренінгу з розробки інструкцій для навчання персоналу (лютий 2014), після якого розроблять уніфіковані навчальні інструкції за відповідними темами. Інструкції використовуватимуться для  підготовки нових співробітників, волонтерів та партнерів організацій. Через три місяці після тренінгу відбудеться супервізійна зустріч/коучинг.

Діяльність буде впроваджено в рамках програми з розвитку технічної спроможності у сфері ВІЛ/СНІД ОГС та державних установ.

Термін надання послуги:

Проведення триденного тренінгу для групи з 16 учасників – лютий 2014;

Проведення одноденної супервізійної зустрічі/коучингу – квітень 2014.

Перелік документів, який має подати виконавець:

  • Резюме;
  • План тренінгу;
  • Лист зацікавленості, в якому має бути вказаний досвід з розробки інструкцій для навчання персоналу та контакти/прізвища 3-х осіб, які можуть надати Вам рекомендацію;
  • Обґрунтування цінової пропозиції.

Пакет документів надсилайте на електронну пошту [email protected] до 14 січня 2014 року (з темою «навчання співробітників»).

Контактна особа:

Юлія Чорна, координатор проектів, тренінговий та ресурсний центр

Тел. +38 044 278-23-58;  моб. +38 050 443 77  20, електронна пошта:  [email protected] 

 

Контакти

  • Юлія Чорна
  • координатор проектів
  • тренінговий та ресурсний центр
  • [email protected]
  • +38 (044) 278-23-58
  • +38 (050) 443-77-20

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.