bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вакансія тренера з проведення адвокації
03.09.2011

 

Фундація імені князів-благодійників Острозьких оголошує конкурс на посаду тренера з проведення адвокації за проектом «Поділи відповідальність на всіх».

 

Проект передбачає: вирішти не менше 7 гострих проблем місцевих громад Рівненської області в результаті реалізації локальних проектів підтриманих в рамках конкурсу мікрогрантів. Зокрема, очікується посилити діалог місцевих самоврядувань з громадськістю та посилити громадську активність в прийнятті рішень. За результатами проекту буде видано звітну брошуру про успішні та невдалі історії адвокасі кампаній, мобілізації громади тощо. Брошура в електронному форматі буде розміщена на сайті Фундації Острозьких.

Тривалість проекту: липень 2011 – серпень 2012 рр.

Завдання тренерів: провести 2-х денний тренінг з організації адвокасі кампаній (кроки адвокасі кампаній, підготовка листів, звернень) спрямованих на органи державного управління та місцевого самоврядування (завдання, функції, обов’язки), обговорити процедури прийняття рішень місцевим самоврядуванням, визначити вплив громадськості на прийняття рішень.

Кількість участіків тренінгу– 15 – 20 осіб.

Вимоги до претендентів

  1. Освіта – вища, сертифікат про проходження ТОТ.
  2. Досвід роботи у громадській організації, бізнесі або закладах культури, а також досвід у проведенні тренінгів: з організації адвокасі кампаній, PR, розбудови партнерства між владою, НУО, бізнесом, ЗМІ, менеджменту; маркетингу чи стратегічного і бізнес-планування не менше 5 років.
  3. Умотивоване бажання працювати у програмах співпраці громадськості з місцевою владою.
  4. Володіння українською, російською мовами.
  5. Володіння навичками роботи з комп’ютерною технікою. 6. Наявність власного чи сертифікованого тренерського курсу з адвокасі.
  6. Підготовка навчальної програми тренінгу та узгодження її з іншими тренерами, а також публікації для брошури.
  7. Підготовка комплекту роздаткових матеріалів для учасників тренінгів та звіту по завершенню

Умови праці для претендентів

  1. Заробітна плата оговорюється під час співбесіди.
  2. З переможцем конкурсу підписується контракт, у якому обумовлюється функціональні обов’язки та кількість тренінгів, які слід провести.

Документи, що необхідно подати на участь у конкурсі на посаду тренера:

  1. Резюме (CV) + фотокартка.
  2. Не є обов’язковою умовою, але бажано мати 1-2 цільові рекомендації від громадських організацій, бізнесу, навчального закладу, колег-тренерів.

Документи необхідно подати в офіс Фундації імені князів-благодійників Острозьких за адресою: вул. Драгоманова,11, тел/факс (0362) 22-10-81, e-mail: [email protected] до 05 вересня 2011 р.

Рішення за результатами конкурсу буде прийнято до 10 вересня 2011р. Контактна особа: Пражмовський Віктор (067) 370-52-24.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.