bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Підприємці в Татарбунарах допомагають боротися з епідемією коронавірусу
02.04.2020

За інформацією Координаційного офісу безпеки в місті Татарбунари, місцеві підприємці допомагають боротися з епідемією коронавірусу - безоплатно доставляють медиків з району, передають до лікарні захисні маски та кошти для придбання обладнання. Одна з ініціатив – це щоденний безоплатний підвіз медичних працівників до (з) роботи, адже більшість з середнього та молодшого медперсоналу лікарні та поліклініки мешкають поза містом.


Ми уже звикли до карантинних буднів, але потрібно думати про те, як можна допомогти медичним працівникам усіх ланок, починаючи від сільської амбулаторії і завершуючи спеціалізованими лікувальними закладами.

Татарбунарці, а це насамперед підприємці, фермери, активні мешканці, передають кошти, медичні товари чи надають безоплатні послуги для підтримки медичних закладів району. Зокрема, підприємці ринку зібрали та 31 березня передали 11 650 грн для місцевої поліклініки. Підприємці Катерина Шумакова та Ганна Плотна шили захисні маски, частину яких безоплатно передали місцевим мешканцям та до лікувальних закладів міста.

Серйозним викликом для медичних працівників стало питання приїзду до (з) роботи. Розуміючи складність ситуації, місцевий підприємець Андрій Міхов проявив особисту ініціативу і спільно зі своїми однодумцями, серед яких Олексій Конопльов, щодня тричі на день здійснюють доставку медичних працівників з населених пунктів району.

О 8 ранку зміну підвозять до районної лікарні, о 10 годині медперсонал  після закінчення чергування, автобусом та власними авто підприємців доставляють до місця проживання. І так щодня, безкоштовно, з високою відповідальністю підприємці просто роблять свою роботу. Ця акція, як зазначили підприємці, буде тривати до того часу, поки уряд не зупинить дію карантину.

Від імені Координаційного офісу безпеки традиційно звертаємось до мешканців міста Татарбунари та району та закликаємо зберігати спокій, мити руки, бути відповідальними, довіряти перевіреній інформації та не поширювати чутки та фейки. Координаційний офіс безпеки працює в онлайн режимі і для отримання правової допомоги можна звертатися за телефоном (094)962-30-24 та 48-024.

Діяльність Координаційного офісу безпеки в м. Татарбунари впроваджується Одеською обласною організацією ВГО «Комітет виборців України», за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження», а також Європейського Союзу через International Alert у партнерстві з Thomson Media.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.