bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Опитування на тему цифрової безпеки від Team 4 Ukraine
12.07.2018

Експерти з кібербезпеки країн Вишеградської четвірки (Словаччина, Польща, Чехія, Угорщина)  у прифронтовій зоні Донбасу почали проводити навчання державних службовців та громадських діячів щодо безпеки поводження в інтернеті, захисту даних і протистояння вірусним атакам та іншим схожим загрозам.

Для того щоб долучитися до проекту та отримати консультації  всім бажаючим активістам, громадським діячам, держаним органам, поліції та військовим пропонується пройти опитування на основі якого будуть розроблені конкретні та загальні поради щодо підвищення рівня кібербезпеки.  

 Зараз команда «Team 4 Ukraine»  проводить зустрічі з громадськими активістами Краматорська, Слов’янська, Щастя, Сєверодонецька, Станиці Луганській, Дружковки, Покровська, Авдіївки та Маріуполі, щоб обговорити з ними історії кібератак останніх років, провести навчання та виробити загальне бачення ситуації. За актуальними новинами проекту можна спостерігати на сторінці «Команда Для України» (https://www.facebook.com/team4ukraine)

Опитування доступне за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1-NkofDPDqaZpEcLQWdUB0u5vGj9YmK9y70vmwkz-CUU/

Проект «Кібербезпека України – поширення позитивного досвіду на країни «Вишеградської четвірки» (В4) розпочався в кінці травня і триватиме до кінця липня  2018 року. Підсумки будуть підбиті під час конференції у жовтні, в одній з країн Вишеградської четвірки, і перекладені на 4 мови та поширені в країнах регіону.

Проект проводять громадські організації (ГО) «Team 4 Ukraine» 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.