bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Бюро аналізу політики запрошує до обговорення методичних рекомендацій по дослідженню бюджетів
07.07.2017

Бюро аналізу політики підготувало методичні рекомендації по дослідженню бюджетів. Це апгрейд методички виданої нами у 2013 році. Змінилися нормативи. З’явилося більше можливостей для моніторингу бюджетів, закупівель за бюджетні кошти громадськими активістами та журналістами. Колектив авторів сподівається, що це стане у пригоді усім нам.

Праця цікава трьома аспектами. 1. Гроші на те, як «кошмарити» чиновників (чи не вперше в Україні?) дали з бюджету управління молоді та спорту Сумської облдержадміністрації, так як вважають, що молодь має активно боротися з корупцією і лобіювати бюджетні витрати на молодіжну галузь. 2. Матеріал ми намагалися писати не у науковому стилі, а у детективному. 3. Методичку ніхто не рецензував. Спеціально.

Ми запрошуємо усіх бажаючих приєднатися до нашого колективу. Відрецензувати цю працю. Вказати нам на можливі помилки, незграбності. А головне – додати до цієї книжечки історій, схем можливостей. Допоможіть зробити цей матеріал унікальним в Україні.

Усі, хто до 31 липня пришле поправки – стануть співавторами нашої збірки. Ми із задоволенням поділимося з усіма славою. І трошки грошима (хоча гонорари мізерні).

Для зворотнього зв’язку даємо контакти двох авторів: Андрій Крамченков [email protected] , Віктор Бобиренко [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.