bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує громадян, які постраждали внаслідок конфлікту на сході, розповісти свої історії успіху
06.06.2017

Ресурсний центр ГУРТ збирає рецепти успіху громадян, які постраждали внаслідок конфлікту на сході України. Ми прагнемо показати лідерів, котрі мають активну життєву позицію та позитивно впливають на життя громади, не зважаючи на труднощі, що їм довелося подолати.

Кого ми шукаємо?

Ми шукаємо громадян, які хочуть поділитися своїми перемогами та розказати, як знову встати після падіння. Серед них: внутрішньо переміщені особи будь-якого віку, які знайшли себе на новому місці, успішно змінили місце навчання, роботу чи навіть професію, влилися в громаду, відкрили громадську організацію чи власний бізнес, почали волонтерити тощо; а також ветерани АТО, які подолали посттравматичний сидром і зараз реалізовують себе.

Який формат ми пропонуємо?

Ми пропонуємо підготувати розповідь про історію ваших досягнень у форматі «Рецепт успіху». Рецепт успіху – це власна історія маленької чи великої перемоги людини на шляху до нового життя в умовах конфлікту на сході України.

Умовний формат тексту:

  1. назва історії успіху (заголовок)
  2. 2-3 фотографії, які ілюструють досягнення успіху
  3. лід – 2-3 речення, про кого йтиметься в рецепті успіху (ім’я, прізвище, рід занять, звідки й куди переїхали (для ВПО), а також чому ви вирішили про себе написати
  4. передісторія – опис життя людини до конфлікту на сході України (чим займалися, де жили тощо)
  5. перебування в зоні конфлікту – відчуття, переживання, події, які відбувалися. Повернення до мирного життя, взаємовідносини з родиною, власні емоції, почуття (для ветеранів АТО)
  6. момент прийняття рішення – що стало останньою краплею і врешті призвело до успіху
  7. опис кроків і перешкод на шляху до успіху – що треба було зробити і подолати, аби стати тим, ким ви є зараз
  8. опис поточної ситуації – чим ви займається і в чому ваш успіх
  9. контакти автора

Приклади:

Для участі рецепт успіху слід додати на портал ГУРТ або надіслати на пошту [email protected]. Як додавати новину, читайте за посиланням.

Про портал ГУРТ

Сьогодні портал ГУРТ – це сучасна і впливова комунікаційна платформа, а також потужне медіа для лідерів громад та активних громадян, що пропонує глибоке розуміння розвитку громадянського суспільства в Україні. Спільнота читачів ГУРТа – це:

  • 32 000 зареєстрованих користувачів
  • 36 000 отримувачів щотижневого бюлетеня ГУРТа та індивідуальних розсилок
  • 18 200 підписників Facebook-сторінки, яка є найбільшою спільнотою в Україні, що об’єднує активних громадян, лідерів ОГС та громад
  • 5 150 фолловерів Twitter-аккаунту

Ми щиро віримо, що ваші рецепти успіху надихнуть українців на нові звершення та сприятимуть консолідації й терпимості в нашому суспільстві.

Медіа-проект «Інформація для свідомих дій: почуй голос постраждалих внаслідок конфлікту на сході України» впроваджується Ресурсним центром ГУРТ за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні. Погляди авторів не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.