bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мін’юст закликає до співпраці ГО, які працюють в сфері дитячого правосуддя
23.05.2017

У рамках реалізації проекту, який Фундація DeJuRe проводить за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), незабаром розпочне роботу Міжвідомча координаційна рада з питань правосуддя щодо дітей. У рамках реалізації проекту щодо дитячого правосуддя незабаром розпочне роботу Міжвідомча координаційна рада з питань правосуддя щодо дітей. Відтак оголошено набір представників громадських організацій, які хочуть увійти до складу Ради. Дедлайн - 26 травня 2017 р.

Відтак оголошено набір представників громадських організацій, які хочуть увійти до складу Ради. Офіційне повідомлення про початок прийому заявок розміщене на сайті Міністерства юстиції України: https://minjust.gov.ua/ua/news/49188.

Завданнями Ради стануть планування та координація роботи її установ-членів в сфері просування та забезпечення найкращих інтересів неповнолітніх, що вчинили злочин, стали жертвою або свідками злочину, а також загальних інтересів громадськості у напрямку попередження злочинності.

Долучитися до Міжвідомчої координаційної ради з питань правосуддя щодо дітей можуть ті громадські організації, які мають досвід роботи в сфері дитячого правосуддя.

Для цього слід заповнити форму за посиланням – http://bit.ly/2qJSwqS.

Запитання щодо заповнення анкети та стосовно інших, пов’язаних із відброом тем, надсилайте на електронну адресу: [email protected].

Дедлайн подачі заявок – 26 травня 2017 року.

Контакти

  • +380935250160

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.