bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Роль молоді у розвитку та становленні альтернативного та сталого туризму в Україні
07.05.2024

Запрошуємо на семінар-обговорення молодих спеціалістів, студентів, починаючих гідів, митців, фото-, відеографів та активну молодь, яким цікава тема альтернативного та сталого туризму!

Громадська організація ДОМГО “Молодіжна Ініціатива Міст” разом з партнерськими організаціями з Польщі, Італії, Греції та Кіпру реалізує проєктWAST-Support Young Women in Alternative and Sustainable Tourism “#WAST - Підтримка молодих жінок та професіоналів у сфері альтернативного та сталого туризму” за фінансової підтримки Європейської Комісії.

Під час заходу буде презентовано проєкт #WAST та його результати, разом з запрошеними експертами будуть розглянуті питання активної участі молоді в даних напрямках туризму, також експерти ознайомлять нас зі своїм практичним досвідом та рекомендаціями по вдосконаленню розвитку альтернативного та сталого  туризму, а також буде можливість поспілкуватись з експертами після іх виступів.

Учасники отримають  сертифікат, що підтверджує участь у заході.

Дата: 17 травня 2024 року, м. Київ

Місце проведення заходу буде повідомлене додатково відібраним учасникам.

Цільова аудиторія: студенти туристичних напрямків, починаючі гіди, митці (фото-, відеографів, які популяризують у своїх роботах туристичні напрямки країни).

Учасники семінару зможуть передавати знання, отримані в межах проєкту, іншим молодим фахівцям_чиням туристичного сектору в якості послів #WAST, які зацікавлені в удосконаленні та розвитку своїх навичок у сфері освіти в галузі альтернативного та сталого туризму.

 

Дедлайн: 14 травня 2024 року, м. Київ

Реєстраційна форма https://forms.gle/pG1B2o82eiHXYa5w9 

Ми у соціальних мережах:

FB: https://www.facebook.com/YICofficial 

IG: https://www.instagram.com/yicofficial8/

Сайт: https://www.ngomig.org/main

Детальніше ознайомитися з проєктом можна на сайті: https://www.wastcommunity.eu/partners/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.