bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар: Навчання кодуванню на Python і Blockly з Citizen Code Python
08.05.2024

Meet and Code пропонує серію безкоштовних вебінарів, щоб надати викладачам, неприбутковим організаціям та організаторам подій нові ідеї щодо залучення до заходів МАС, шкільних уроків та інших освітніх зустрічей.

Навчання кодуванню на Python і Blockly з Citizen Code Python

Коли: Середа, 15 травня, 17:00-18:00 за київським часом

Спікер: Г'юго Деррі (Hugo Derri), менеджер програм TRALALERE

Citizen Code Python — це безкоштовна гра для навчання та вивчення кодування на Python і Blockly. Ресурс доступний для різних рівнів і в основному орієнтований на дітей 9-17 років, але відкритий для всіх бажаючих. Citizen Code Python пропонується у партнерстві між Amazon Future Engineer, TRALALERE та France-ioi. Citizen Code Python є безкоштовним і доступний такими мовами: французькою та нідерландською.

Під час вебінару ми вивчимо різні функції Citizen Code Python і різні способи використання цього продукту. Наприклад, ми розповімо, як його можна використовувати в різних умовах, як-от під час уроків чи подій, або як учителі, вихователі та інструктори можуть використовувати його для навчання Python і Blockly.

Вебінар проводитиметься англійською мовою та особливо актуальний для організаторів подій і викладачів, які проводять заняття та заходи французькою й нідерландською мовами. 

Після короткого вступу ми детально зануримося в різні функції, а потім проведемо сесію Запитання-Відповіді з TRALALERE.

Подивіться, якщо ви викладач/ка, неприбуткова організація чи організатор/ка подій, які зацікавлені в навчанні програмуванню на Python своїх учнів, і приєднуйтесь до нас на надихаючий вебінар! 

 

Зареєструватися можна ТУТ

 

Про спікера: Маючи ступінь інженера ECE Paris, Г'юго розпочав свою кар’єру в TRALALERE як помічник менеджера проекту після подібного досвіду в індустрії заходів. Маючи багатий особистий і професійний досвід підприємця, він в основному працює над проектами, пов’язаними з математикою та цифровими технологіями. Він швидко взяв на себе роль керівника проекту, а потім керівника програми, продовжуючи свою креативну роботу в TRALALERE.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.