bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на курс BusDrive для жінок від шведської організації Beredskapslyftet
02.04.2024

Шведська неприбуткова організація Beredskapslyftet, у партнерстві зі Scania Україна, оголосила набір на курс для жінок “BusDrive – водійка пасажирського автобуса”. Навчання реалізовується в межах проекту Reskilling Ukraine.

Це безкоштована навчальна програма, яка надає можливість жінкам отримати професію водійки пасажирського автобусу категорії Д. Після успішного завершення курсу випускниці зможуть розпочати кар’єру у сфері пасажирського автотранспорту.

Курс складається з теоретичної та практичної частин, а також теоретичного і практичного іспитів для отримання водійського посвідчення категорії Д.

Витрати на проходження курсу покриваються проектом ReskillingUkraine. 

Приоритетними категоріями учасниць курсу BusDrive є:

  • захисниці;
  • жінки з родин військових;
  • вимушено переміщені;
  • інші вразливі групи. 

Заповнюйте анкету на курс за посиланням

 

Beredskapslyftet - шведська неприбуткова організація, метою якої є консолідація громадського суспільства та бізнесу під час кризових ситуацій та допомога вразливим групам. Від початку повномасштабного вторгнення організація активно допомагає українцям, які опинилися у Швеції, із навчанням та дозвіллям дітей, працевлаштуванням дорослих, організацією культурних заходів та привертанням суспільної уваги до ситуації в Україні.

Reskilling Ukraine – це перший проєкт Beredskapslyftet, що реалізується в Україні з метою допомоги в подоланні кризових явищ у сфері людського капіталу. 

 

Залишились питання? 

Пишіть нам на сторінці проекту Reskilling Ukraine за посиланням.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.