bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Професіоналізація в сфері мирних методів у вирішенні конфліктів. Стандарти та етика в роботі»
06.11.2023

Оголошується набір учасників та учасниць на участь в онлайн-тренінгу «Професіоналізація в сфері мирних методів у вирішенні конфліктів. Стандарти та етика в роботі» для регіональних посередників (медіаторів, фасилітаторів діалогу, посередників у вирішенні конфліктів), які планують працювати з конфліктами, які визначені ГІСМАОВК в Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Полтавській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях», що відбудеться 21-23, 27-28 листопада 2023 року онлайн (додаток Zoom та освітня платформа).

 

Мета тренінгу – підготувати команду регіональних посередників, надати їм базові знання, що необхідні для планування, організації інтервенцій та подальшого вирішення конфліктів, які визначені Геоінформаційною системою моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів («ГІСМАОВК»). Сформована команда регіональних посередників працюватиме в Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Полтавської, Харківської, Херсонської та Чернігівської областей задля вирішення конфліктів у громадах, які визначені ГІСМАОВК та популяризації мирних методів вирішення конфліктів.

 

Програма тренінгу буде включати наступні питання:

  1. визначення професійного посередництва у конфлікті;
  2. розмежування та історія методів медіації, фасилітації діалогу, народної дипломатії та посередництва;
  3. види, методи та підходи професійного посередництва;
  4. компетентності професійного посередника у вирішенні конфліктів;
  5. конфліктологічна компетентність посередника, методи та підходи до аналізу конфліктів;
  6. види та планування інтервенцій у конфлікт;
  7. правові та етичні засади діяльності посередників у вирішенні конфліктів;
  8. проблеми та шляхи до успіху в професії посередника у вирішенні конфліктів (медіаторів, фасилітораторів діалогу);
  9. стандарти та етика роботи посередника системи ГІСМАОВК.

За результатами тренінгу серед учасників та учасниць буде проведено відбір до команди посередників ГІСМАОВК, які будуть долучені до роботи щодо вирішення конфліктів в Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Полтавській, Харківській, Херсонській та Чернігівській областях.

Для участі в навчанні претенденти у термін до 17 листопада 2023 року до 18:00 мають заповнити анкету за цим посиланням: https://forms.gle/Cgz91VhSD7vQYqgv9 та додати необхідні документи.

У разі виникнення додаткових запитань, звертайтеся на пошту Центру права та посередництва [email protected].

Захід проводиться у межах діяльності Геоінформаційної системи моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів за посиланням (надалі – ГІСМАОВК).

Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів (https://dialog-ua.org/) – це єдина та унікальна система закритого циклу роботи з конфліктами, яка розпочала свою роботу у 2019 році. За роки роботи до Мережі експертів ГІСМАОВК долучилися понад 140 фахових спеціалістів у галузі мирних методів роботи з конфліктами. З початку діяльності фахівцями було вирішено більше 200 групових конфліктів у громадах 14 областей України.

Захід організовано у межах ініціативи «Геоінформаційна система моніторингу, аналізу, оцінки та вирішення конфліктів у взаємодії з робочими групами із громадської безпеки та соціальної згуртованості (відновлення)», яку втілює ГО «Центр права та посередництва” (https://t.me/centerlawmediation) за сприяння Програми розвитку ООН (ПРООН) в Україні за фінансової підтримки Європейського Союзу, наданої у рамках проекту «EU4Recovery – Розширення можливостей громад в Україні».

Контакти

  • ГО “Центр права та посередництва” (Center for Law & Mediation) [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.