bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг з використання настільних ігрових методик в еко-освітній діяльності
28.10.2023

25 листопада Екологічна Ініціатива Міжнародного фонду “Відродження” проведе тренінг для тренерів з використання настільних ігрових методик в еко-освітній діяльності. 

Взяти участь можуть екологічні активісти та активістки, молодіжні працівники та працівниці, які займаються екологічною освітою дітей та молоді.

Під час тренінгу учасники та учасниці дізнаються про використання ігрових підходів у діяльності екологічних громадських організацій та опанують навички фасилітації представлених під час тренінгу екологічних ігор. 

Тренінг проведуть наживо представники та представниці Громадської організації “Український екологічний клуб “Зелена Хвиля” та Громадської організації “Нова Дружківка”.

Зелена Хвиля” також представить ігри “Зелене місто майбутнього” та “Водний відбиток”, а “Нова Дружківка” презентує авторську гру Recycle [Рекукле]. 

Усі учасники тренінгу отримають примірник гри Recycle [Рекукле] для подальшого використання у своїй просвітницькій діяльності. Більше про гру можна дізнатись з матеріалу про неї. Більше про екологічні ігри “Зеленої Хвилі” можна дізнатись на їхньому сайті у відповідному розділі.

Подати заявку на участь можна до 8 листопада 2023 року, зареєструвавшись через форму: https://forms.gle/m5eq7UQMZLr7nzP98

Тренінг пройде наживо, у Києві. Передбачається компенсація учасни-цям/кам за проїзд у еквіваленті не більше вартості квитка на поїзд купе. Кількість місць обмежена, тож не зволікайте і подавайте заявку до 8 листопада включно. 

Для участі у тренінгу будуть запрошені особи, які безпосередньо працюють з молодіжними аудиторіями у партнерстві з громадськими організаціями з питань еко-просвітництва та бажають застосовувати у своїй практиці настільні ігри для просування ековідповідальної поведінки.

***

Тренінг пройде в рамках Ініціативи з розвитку екологічної політики й адвокації в Україні (EPAIU), що здійснює Міжнародний фонд “Відродження” за сприяння Швеції.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.