bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар для волонтерів та активістів «Адвокація інтересів ініціативних груп» (Дніпро)
17.10.2023

Адвокація у громадській діяльності має надзвичайно важливе значення і навички стратегічного планування адвокаційних кампаній є вирішальними для досягнення успіху та розв’язання суспільних питань. Запрошуємо до участі волонтерів, активістів та всіх активних людей насамперед з міста Дніпро та регіону.

Дата: 25 жовтня 2023 року

Час проведення: 16:00

Формат: онлайн на платформі Zoom

Зареєструватись можна за посиланням.

Участь у заході БЕЗКОШТОВНА (але потрібно зареєструватися).

Що ж таке адвокація?

Адвокація - це метод та процес впливу на людей, які приймають рішення, та на громадську думку щодо проблемних питань. Він спрямований на мобілізацію громадських дій для розв’язання суспільної проблеми. В цьому випадку, говоримо про інтереси ініціативних груп.

Адвокаційна кампанія, орієнтована на людей, не лише призводить до необхідних змін, а й генерує нові ідеї, стратегії, перспективи, формує групи активних, ініціативних, небайдужих представників громадськості чи громадських об’єднань, задля продовження дії отриманих результатів та запровадження нових змін й ініціатив. Вдала адвокаційна кампанія може вплинути на політику і громадську думку. Адвокація у громадській діяльності має надзвичайно важливе значення і навички стратегічного планування адвокаційних кампаній є вирішальними для досягнення успіху та розв’язання проблемних питань вразливих груп населення.

Аби глибше розібратися у питаннях адвокації інтересів ініціативних груп, запрошуємо вас долучитися до тренінгу: “Адвокація інтересів ініціативних груп”.

Під час тренінгу учасники та учасниці дізнаються:

  -        що таке адвокація?

  -        навіщо потрібні адвокаційні кампанії?

  -        як адвокація змінює громадську думку?

  -        як планувати заходи для адвокації?

  -        як просувати проблему ініціативної групи за допомогою адвокації?

З додатковими питаннями звертайтесь за телефоном або електронною поштою:

+380508022289, [email protected] Дмитро Чернишов – координатор Всеукраїнської ініціативи «Активна Громада» у Дніпрі

Довідка. Проєкт “Активна Громада: право вибору” підтримується Національним Демократичним Інститутом (NDI) за фінансування наданим Агентством США з Міжнародного Розвитку.

Примітка. Місія «Активної Громади»: досягнути добробуту через демократичний розвиток громад України. Мета на 2025 рік: активізувати та залучити щонайменше 1% громадян до участі у прийнятті рішень та просуванні реформ в Україні на системній основі для добробуту в громадах України. Ініціатива створена в межах діяльності Інституту «Республіка». Ми працюємо задля підвищення свідомої активності громадян.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.