bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на всеукраїнську програму для проактивних підлітків «Бустер талантів: лідерство в геймдеві»
12.06.2023

⚡️Ми переконані, що лідерський потенціал є у кожного, важливо тільки вчасно його побачити та підсилити! Саме тому Українська академія лідерства за підтримки компанії Plarium запускають набір на всеукраїнську програму для проактивних підлітків «Бустер талантів: лідерство в геймдеві»!

Онлайн-програма орієнтована на молодих лідерів віком 15-19 років з усієї України, або тих, хто через російську агресію виїхали за кордон. Участь безкоштовна.

Протягом двох місяців підлітки розкриватимуть лідерський потенціал у галузі ігрової розробки та посилять свої особистісні та менеджерські навички й компетенції в трьох напрямках: інтелектуальному, емоційному та профорієнтаційному.

В рамках програми, експерти компанії Plarium ділитимуться досвідом професійного розвитку. Вони розповідатимуть, як свідомо обрати професію, якими є особливості різних напрямків розробки ігор та що мотивує їх на нові досягнення.

Учасники будуть виконувати завдання в телеграм боті, слухати тематичні воркшопи від лекторів і спільно рефлексувати. А вже 26 серпня разом зустрінуться у Львові на завершальному молодіжному форумі, де обміняються враженнями та здобутими знаннями!


За участь в активностях програми та виконання завдань в боті будуть нараховуватися бали. Всі відібрані учасники отримають набір брендованої продукції, а перші 3 учасники в рейтингу турнірної таблиці суперпризи — планшети.

Початок програми: 20 червня
Тривалість: 2 місяці

 

Реєстрація за посиланням: 

https://forms.gle/hKc65H9oseTbD8qG7

 

Проєкт реалізовується за підтримки розробника мобільних та комп’ютерних ігор Plarium Ukraine. 

Контакти

  • https://forms.gle/hKc65H9oseTbD8qG7

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.