bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Магістерська програма «Моніторинг і оцінка соціальних програм» в Університеті Грінченка (Київ)
03.08.2022

Доброго дня, шановні друзі!

Кафедра соціальної педагогіки та соціальної роботи Інституту людини Київського університету імені Бориса Грінченка запрошує отримати освіту магістра за спеціальністю 231 Соціальна робота за освітньою програмою “Моніторинг і оцінка соціальних програм”.

Ця освітня програма отримала зразкову оцінку під час акредитації та є унікальною - єдиною в Україні! Денна форма навчання (15 бюджетних місць + 10 контрактних місць). Активне використання ІКТ та електронних курсів. Менторська підтримка. Є можливість навчатися за індивідуальним графіком і онлайн! Документи подаються дистанційно! 
Спочатку реєструємось у кабінеті вступника.

Потім за графіком подаємо документи. Ось тут графік для відслідковування важливих дат.
Якщо Ви вступаєте на контракт, то подаєте лише мотиваційний лист! Інші здають ще дистанційно фаховий тест. Часте питання від абітурєнтів - “А що, якщо я ще не в Україні?”… Ви можете подати документи дистанційно.

Освітня програма «Моніторинг і оцінка соціальних програм» з можливим вибірковим блоком «Менеджмент соціальних проектів та програм» є надзвичайно сучасною і вкрай актуальною для соціальної сфери України. Наразі є великий попит на фахівців соціальної роботи, які вміють не тільки розробляти соціальні програми і проекти, але й здійснювати оцінювання їх дієвості. Особливо актуалізується ця компетентність соціального працівника в умовах децентралізації влади. Громади зацікавлені у фахівцях, які знаються на управлінні, орієнтованому на результат, здатних розробляти інструменти моніторингу потреб населення у соціальних послугах, оцінювати якість надання соціальних послуг, розробляти оціночні інструменти відповідно до пропонованих Міністерством соціальної політики України стандартів.

Цей фахівець знатиме сучасні стратегії надання соціальних послуг, стандарти надання соціальних послуг різним групам населення, теоретичні основи оцінювання соціальних програм і проектів. Він вмітиме приймати управлінські рішення щодо побудови дієвої системи інтегрованих соціальних послуг в громаді, здійснювати підтримку системи програмного моніторингу організації. На базі Центру соціальних технологій та інновацій здійснюватиметься інтервізійна підтримка студентів. У процесі проходження виробничої практики передбачається менторська підтримка практиків з числа практиків з оцінювання та фіхаців із соціальної роботи.

Більше про нас та наші овітні бакалаврські, магістерські програми: https://il.kubg.edu.ua/struktura/kafedry-instytutu/kafedra-sotsialnoi-pedahohiky-ta-sotsialnoi-roboty/21-10-14.html

Ми у FBhttps://www.facebook.com/KafedraSPSRil 

Контакти

  • +380674738150; Інститут людини Київського університету імені Бориса Грінченка

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.