bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нові можливості для соціальних підприємців та тих, хто хоче сам заробляти і допомагати іншим
17.01.2022

Запорізька громадська організація «Центр «Мазаль ТОВ» реалізує проект зі стимулювання розвитку соціального підприємництва. На безкоштовні тренінги запрошують всіх бажаючих, не залежно від міста проживання, а також людей з інвалідністю.

Команда проекту створює базу вже успішно працюючих кейсів соціального бізнесу: ресторанів, кафе, пекарень, вироблення сувенірної продукції тощо. Це чудові приклади, коли активні люди змінювались самі та поліпшували життя навколо. Як і з чого розпочати соціальне підприємництво за їх прикладом? Про це вже готові розказати ініціатори та власники соціальних бізнесів. Їх мотиваційні зустрічі заплановані спільно з освітньою складовою. Тобто на тренінгах учасники отримують теоретичні знання та поради від практиків.

Мати ідею власної справи – це набагато більше шансів створити прибутковий бізнес ніж просто мати гроші і вагатися, куди б їх вкласти. Світовий досвід підтверджує, що не так багато людей хочуть і можуть щось створювати. Переважна частина людства готова споживати. Тому «людина з ідеєю» - це скарб сьогодення, - вважає Інеса Носенко, керівниця ГО «Центр «Мазаль ТОВ».

Навіщо проект?

Надати можливості для охочих займатися соціальним підприємництвом, не залежно від того: ви маєте власну справу, чи у вас є тільки ідея.

Питання щодо стартового капіталу?

Проектом не передбачено фінансування учасників, які захочуть розпочати власну справу. Проте проект дає більше – освітній та комунікаційний фундамент для майбутніх соціальних підприємців.

Коли почнуться тренінги?

Проведення тренінгів з соціального маркетингу вже стартували. Додатково ми повідомимо кожного, хто зареєструється, про графік, теми та спікерів.

Що отримають учасники?

Найактивніші учасники проекту отримають інструменти для створення власної справи:  навички побудови бізнес-планів, маркетингових стратегій, систем продажів, рекламних компаній, як правильно шукати фінансову підтримку та як подаватися на отримання грантів.

 

То ж, учасників чекає цікавий марафон.

Приєднуйтесь:  http://surl.li/aqpwk

Більше про проект та його етапи: http://surl.li/bctjg

Контакти

  • Більше про проект та його етапи: http://surl.li/bctjg

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.