bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстер-клас «Електронні ресурси на поміч міськрадам»
16.08.2018

Українське представництво міжнародної антикорупційної організації Тransparency International запрошує представників міськрад на Майстер-клас «Електронні ресурси на поміч міськрадам: як використати їх потенціал у взаємодії з громадою та у внутрішній роботі ради».

Захід проходить в рамках проекту «Клуб прозорих міст», ціллю якого є наснажувати міста до досягнення високих показників прозорості та розповсюдження практики серед інших міст України.

На заході ми розкажемо чи можливо зробити ефективний сайт міськради за 10 тис. грн, як комунікувати з активістами так, щоб всі залишилися у виграші, як оптимізувати обмін реєстрами між структурними підрозділами міськради та багато іншого.

Крім того, спеціальний гість з міськради Мадриду Мігель Арана презентує платформу по залученню громадян https://decide.madrid.es/. На ній містяни можуть пропонувати вирішення важливих для них проблем у місті та долучатися до їх вирішення, а міськрада збирає та втілює ці пропозиції. Платформа використовується в багатьох країнах і може допомогти і вашому місту стати кращим.

Захід відбудеться у Львові 28 серпня, вул. Героїв УПА, 80 (ITEA HUB) https://iteahub.com/. Реєстрація з 9.00. Для участі в заході обов’язка реєстрація https://goo.gl/forms/VxhxSxyvlKfJbJeI2 . Дедлайн реєстрації – 20 серпня. Учасникам забезпечується харчування, роздаткові матеріали на час проведення заходу. Звертаємо вашу увагу, що вартість проїзду на захід не відшкодовується.

Експертами заходу будуть  Станіслав Гайдер - Начальник відділу інформаційних технологій та аналізу Дрогобицької міської ради та Володимир Кондзьолка - Директор комунальної установи «Інститут міста Дрогобича». Вони як ніхто знають все про прозоре самоврядування та ефективні комунікації з громадою, адже саме Дрогобич займає перше місце у Рейтингу прозорості 100 міст України, укладеному Transparency International.

Спеціальний гість - Miguel AranaCataniaДиректор програми участі, Міська рада Мадриду (Іспанія);

Захід організований програмою Прозорі міста/Transparent cities у рамках проекту «Розбудова прозорості в містах України», що здійснюється за підтримки Фонду демократії ООН.

Програма заходу у доданому файлі

Контактна особа: 

Аліна Кобенко,

менеджер з комунікацій проекту «Розбудова прозорості в містах України»

м.т. +38 0930648865,

e-mail: [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.