bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги «Інноваціі в адвокаціїі прав жінок» та «Блоги як інструмент для правозахисту»
03.08.2018

В межах Проекту «Голос Жінки Має Силу» запрошують на тренінги, які покликані надати дієві інструменти із захисту прав жінок завдяки блогерству та інформаційно-медійній підтримці.

В межах Проект “Голос Жінки Має Силу” запрошуємо на тренінги, які покликані надати дієві інструменти із захисту прав жінок завдяки блогерству та інформаційно-медійній підтримці.

10 та 11 серпня - тренінг «Інноваціі в адвокаціїі прав жінок». Запрошуємо тих, хто прагне знати і діяти ефективно у відстоюванні своїх прав, добиватись успіху у вирішенні проблем через медійне висвітлення і блогерство, арт – терапевтичні практики у вирішенні конфліктів та багато іншої корисної інформації.
Програма тренінгу тут-https://drive.google.com/…/1_mGJuD7Bhxrpo_2rZEjnpd74j…/view…


Посилання на реєстрацію тут -https://goo.gl/forms/rTJa2Dfh9qW9DkPk2

Реєстрація обов’язкова.

17 по 18 серпня - тренінг «Блоги як інструмент для правозахисту». Запрошуємо тих, хто хоче знати як використовувати блоги у правозахисті, як можна впливати на суспільну думку, реалізовувати на місцевому рівні Резолюцію ООН 1325 і суттєво покращити комунікацію між жінками і владою у вирішенні спірних питань, арт – терапевтичні практики у вирішенні конфліктів.
Програма тренінгу тут - https://drive.google.com/…/10Sn-cFOLS1r9h9hX5_ZMfMy0D…/view…


Посилання на реєстрацію тут - https://goo.gl/forms/9MkpR4DYdp3wXzdi2

Реєстрація обов’язкова.

Обов’язковою умовою є подальша спільна співпраця у захисті жінок Дніпропетровщини через блогерство, висвітлення проблемних питань, недотримання прав або дискримінації жінок!

Інформація за телефонами: 066-784-60-19, 067-89-65-100, Марина.
Тренінги безкоштовні! Адреса: м.Дніпро, вул. Кабардинська, буд.5, благодійний фонд «Карітас Донецьк».

Головний акцент проекту - виконання приписів ООН Резолюції 1325. В межах програми по відновленню миру і діалогу Проект “Голос Жінки Має Силу” за фінансової підтримки «Institut für Auslandsbeziehungen», МЗС Німеччини та у співпраці з Фундація прав людини/Human Rights Foundation Ukraine www.uhrf.org
#ГолосЖінкиМаєСилу
#WomenVoicesCount
#ФундаціяПравЛюдини

Контакти

  • Марина 066-784-60-19
  •  067-89-65-100

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.