bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Арт-терапевтичні техніки у вирішенні конфліктів і миротворенні»
26.06.2018

Одне вільне місто для мешканців Дніпра, або Дніпропетровскої області на цікавий тренінг «Арт-терапевтичні техніки у вирішенні конфліктів і миротворенні», що відбудеться 28.06 - 01.07 на Київщині.

Програма тренінгу: https://goo.gl/kRU479
Анкета для участі: https://goo.gl/rRvYcU.
Анкету необхідно ЗАВАНТАЖИТИ, заповнити і надіслати на електронну адресу: [email protected].
Витрати на проїзд, проживання та харчування забезпечує проект!
.

Карітас (м. Дніпро) формує команду правозахисниць(ків), активних громадських діячок(ів), блогерок(ів), журналісток(ів), лідерок(ів) громадських організацій, психологів для об’єднання в рушійну силу задля: відстоювання прав жінок (в тому числі он-лайн правозахист та БЛОГЕРСТВО, що буде обов’язковою умовою), посилення ролі жінки у вирішенні конфліктів на місцевому рівні тощо.
Проект передбачає 4 потужних чотириденних тренінга у затишній мальовничій місцині на Київщині (Тренінг-центр “Mama Cares”). Активності, що відбуватимуться в м. Дніпро: участь разом з нами у круглих столах, місцевих тренінгах, конференціях, відвідування блог-кафе, а головне – Ваш особистий внесок у відстоюванні інтересів і прав жінок, реалізація Ваших ініціатив та побудова ефективного діалогу з владою.
Проект “Голос жінки має силу” реалізується за фінансової підтримки «Institut für Auslandsbeziehungen», МЗС Німеччини та у співпраці з Фундація прав людини/Human Rights Foundation Ukraine www.uhrf.org
Головний акцент проекту - виконання приписів ООН Резолюції 1325.

Контакти

  • Марина 066-784-6019

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.