bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект з підготовки менеджерів громадських ініціатив «Давай зміни»
22.06.2018

«Давай зміни» – це програма навчання майбутніх менеджерів громадських ініціатив.  Дедлайн – 1 липня 2018 р.

Більше тренінгів у розділі Тренінги. 

Скористайтесь шансом дізнатись головне про управління проектами від бізнесу та громадських активістів!

Навчання – 5 дводенних тренінгів – буде проходити в різних куточках України, частина заходів відбудеться на базі успішних українських бізнес-компаній, які ділитимуться своїм досвідом розвитку та управління проектами. Виконання практичних завдань є обов’язковою умовою для проходження на кожний новий етап проекту.

Найбільш результативні учасники отримають можливість взяти участь у навчальному візиті до Німеччини.

Серед навчальних тем – креативне мислення та розробка ідей; стратегічне планування та управління проектами; командотворення; ораторське мистецтво та мистецтво проведення презентацій; розвиток тренерських навичок; робота зі ЗМІ; тайм-менеджмент; інструменти громадського захисту та впливу на владу.

Для подачі заявки на участь потрібно:

І. Розповісти свою історію – перепостити відео-анонс проекту (goo.gl/GGnhg7) або кавер проекту(goo.gl/StEGBU) на своїй сторінці у Facebook чи Instagram та зробити короткий допис до нього наступного змісту:

1. Цікавий факт про ваше місто/селище (лаконічну, в один абзац, реальну історію/інформацію)
2. Ідея змін (лаконічно опишіть ідею вашої соціальної чи антикорупційної ініціативи, яку б хотіли реалізувати у своєму місті/селищі)
3. Заклик до друзів (запросіть друзів підтримати ідею лайком і написати, як можуть допомогти та долучитись до її реалізації)
4. Кілька фактів про себе (розкажіть чим займаєтесь, якими перемогами пишаєтесь або чому для вас важливо допомогти своєму містечку та реалізувати озвучену ініціативу)
5. Додати хештег #ДавайЗміни (щоб ми відслідкували ваш репост)

Зверніть увагу! Перевага надається учасникам, які подаватимуться командою (від двох осіб). Якщо подаєтесь командою – тегніть свого(ю) колегу/колег в пості, щоб він відобразився і на його(її) сторінці.

Якщо ви зовсім не любите соціальні мережі та вам зручніше просто заповнити анкету – вона чекає на вас за посиланням (goo.gl/YtZkEd).

Всі репости й анкети приймаються до 1 липня.

II. Познайомитись з командою Відкритого простору: протягом липня зі всіма кандидатами на участь у проекті будуть проведені особисті онлайн-інтерв’ю, за підсумками яких будуть остаточно сформовані групи учасників.

P.S. До східних і південних областей України ми відносимо: Луганську, Донецьку, Дніпропетровську, Запорізьку, Кіровоградську, Миколаївську, Одеську, Харківську, Херсонську, Сумську.

ВІДПОВІДІ НА ПОШИРЕНІ ПИТАННЯ ПО ПРОЕКТУ “ДАВАЙ ЗМІНИ!” за цим посиланням.

З усіх організаційних питань пишіть на скриньку проекту «Давай зміни!»: [email protected].

—————————————————————————
Проект реалізовується командою Громадської організації «Відкритий простір» за підтримки Global Project Partners e.V. в рамках програми «Східне партнерство» від Міністерства Закордонних Справ Німеччини (Federal Foreign Office) #CivilSocietyCooperation

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.