bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Феміністична резиденція у Львові
24.05.2018

Феміністична майстерня запрошує на короткі резиденції до Львова протягом червня-жовтня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Проект “Резденція солідарності” спрямований на покращення взаємозв’язків та співпраці Феміністичної майстерні з іншими містами, планування спільних дій або проектів. 

Нас цікавить можливість розвивати феміністичні піходи в різних галузях життєдіяльності. Міждисциплінарно. Інтерсекційно. Метою резиденції має бути спільна робота резидентки та учасниць ФМ над певною сферою суспільних відносин в феміністичному ключі, над якою резидентка вже працює або хотіла б почати працювати. Наприклад, «фемінізм і сучасне українське мистецтво», «фемінізм і сім’я», «фемінізм і миротворення», «фемінізм і формування громад»  тощо.

Ви можете приїхати, щоб дослідити якесь питання та/або розробити якийсь проект разом з нами. В першому випадку, повідомте, яку користь ви бажаєте отримати від знайомства, співпраці з нашою організацією.

Тому ми очікуємо заявки від:

  • (цис*, транс*, інтерсекс*, квір*) жінок, небінарних осіб, осіб жіночої гендерної соціалізації, людей з фемінною гендерною репрезентативністю
  • досліднць,
  • активісток,
  • діячок,
  • мисткинь,
  • майстринь,
  • кураторок,
  • організаторок …,  які досліджують або працюють /займаються активізмом в галузі прав, можливостей та умов праці та/або життя жінок, гендерної проблематики, фемінізму.

Триває другий набір заявок. І на цей раз ми запрошуємо подавати заявки з регіонів України. Заявки з Києва розглядатися не будуть.
Сподіваємося на ваше розуміння. Також перед написанням заявки просимо ознайомитися з інформацією про нас та про нашу діяльність для більшого взаєморозуміння. Ми відберемо три заявки.

Дати, тривалість: +/- 1 тиждень протягом червня-жовтня 2018 р.

Фінансові умови, забезпечення: ми забезпечуємо проживання у Львові, робочій простір, а також наш час та допомогу в реалізації ваших задумок у Львові.

Для чого це вам:

  1. Нагода познайомитись або заглибитись у львівський досвід  (на ту тему, якою ви займаєтесь)
  2. Познайомитись з діяльністю ФМ
  3. Об’єднати зусилля з ФМ (та партнерками) для роботи над певною проблемою

Перевага тим кандидаткам, які мають інтерес до подальшої співпраці з нашою організацією.

Дедлайн – 10 червня 2018

Для участі прохання надіслати на [email protected] лист з темою “Заявка на Резиденцію солідарності”, і у вкладенні подати:

  • відомості про себе в тому обсязі, які вважаєте за потрібне (ім’я, місто проживання… інше, що ви вважаєте за потрібне повідомити про себе);
  • мотиваційний лист* 
  • лист про сферу своєї діяльності в довільній формі.
    *Мотиваційний лист ви можете написати в довільній формі, але рекомендуємо включити в нього опис маленького проекту для резиденції чи перелік пропозицій активностей на період перебування та/або очікувані результати резиденції (що ви і ми отримаємо від неї). Напишіть, яким чином ваша резиденція може бути корисною і цікавою і для вас, і для нас, опишіть, який наш досвід цікавить вас (з яким можна ознайомитись в розділі “Діяльність“). Перевагою буде бачення, яким чином ми можемо розвивати співпрацю в подальшому (наприклад, можливість проведення спільних проектів або продовження початого під час резиденції).

Питання можна надсилати також на вищевказаний імейл або на Facebook

Як відбулись попередні резиденції, читати тут.

Проект «Резиденція солідарності» відбувається за підтримки за рахунок гранту від Фонду інститута «Відкрите суспільство» у співпраці з Правовою ініціативою Фондів відкритого суспільства»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.