bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на Медіашколу для журналістів (Кам’янець-Подільський)
18.05.2018

Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» запрошує на Медіашколу для журналістів друкованих та он-лайн ЗМІ Хмельницької області 8-10 червня у Кам'янці-Подільському. Дедлайн - 3 червня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Протягом трьох днів учасники розвінчають міфи щодо освітньої та медичної реформ, із перших уст дізнаються, як зміняться школи та заклади охорони здоров’я у області, а також оволодіють новими методами написання газетних матеріалів і тим, як зацікавити більше читачів до сторінок видань в інтернеті.

Форма для реєстрації на Медіашколу, яка відбудеться 8-10 червня 2018 року в м. Кам’янець-Подільський.  

Останній термін подачі анкети - 16:00, 3 червня 2018 року. За результатами конкурсного відбору, кожен учасник відібраний на тренінг, отримає підтвердження участі на електронну пошту не пізніше 4 червня.

Участь у школі безкоштовна. Вартість дороги повертають організатори.

Додаткова інформація за тел.: 067 775 73 99 (Віталій), або [email protected]

Тренінг відбудеться у рамках всеукраїнського проекту «Медіа школі з Децентралізації. Курс-ІІ», який проводить Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей  на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U–LEAD з вропою», яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Контакти

  • Центр політичних студій та аналітики «Ейдос»
  • [email protected]
  • 067 775 73 99

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.