bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

УКУ відкриває магістерську програму для фахівців соціальної роботи
21.05.2018

Український католицький університет відкриває нову магістерську програму «Технології та інновації в соціальній роботі». Це буде єдина в Україні навчальна програма, створена для фахівців, які працюють в сфері надання соціальних послуг і хочуть вдосконалити навики, освоїти нові інструменти та методології для ефективної роботи. Дедлайн - 28 липня 2018 року.

 Більше тренінгів у розділі Тренінги

Магістерська програма передбачає модульну систему (один тиждень аудиторного навчання на місяць) навчання, зорієнтовану на людей, які вже працюють і хочуть отримати новий досвід, структурувати попередній та навчитись приймати ефективні управлінські рішення. Тривалість навчання – 1,5 роки.

Одне із завдань програми – сформувати бренд соціального фахівця, надати нових сенсів у сфері соціальної роботи та соціальних послуг.

«Ми хочемо допомогти бути кращими та ефективнішими тим, хто вже працює в цій сфері. Тому серед своїх студентів бачимо активних членів громади, які прагнуть впроваджувати зміни, аби підвищити якість життя, представників громадських організацій, працівників державних соціальних сервісів», - розповідає декан факультету наук про здоров’я УКУ Світлана Стельмах.

Програма складається із трьох блоків: «Аналітика і дослідження», «Соціальні послуги: технології, інструменти, інновації» та «Соціальна політика і управління». Після вивчення дисциплін першого блоку студенти навчаться діагностувати потреби громади, аналізувати отримані дані, прогнозувати та моделювати шляхи, способи вирішення проблемних ситуацій. Після завершення другого - володітимуть необхідним інструментарієм: від організації та надання соціальних послуг до моніторингу й оцінки їх якості.  Розумітимуть, які інноваційні методи можна використовувати у роботі. Дисципліни третього блоку зорієнтовані на розуміння й аналіз динамічних процесів у суспільстві, сучасних тенденцій соціальної політики та міжнародних соціальних практик. Тому випускник програми зможе розробляти, удосконалювати та імплементувати соціальні політики, управляти процесами формування і надання соціальних послуг.

Практика – важлива складова програми з соціальної роботи. Студенти оцінюють потреби громади, розробляють перелік соціальних послуг і механізми їх надання, здійснюють оцінку наданих послуг, беруть учать у Social HUB та реалізовують власні проекти. Впродовж навчання кожний студент отримує індивідуальну підтримку, консультування, викладачів та експертів програми.

«Реформа місцевого самоврядування, заснована на принципах децентралізації, диктує нові умови провадження місцевої політики, яка орієнтується на людину, на максимальне задоволення її потреб через широкий спектр надання соціальних послуг на локальному рівні. Магістерська програма відкриває можливості для аналізу та освоєння передових міжнародних практик у соціальній роботі, застосування отриманого досвіду безпосередньо у громадах, якісне охоплення відповідної ніші на ринку праці», - розповідає викладач програми, директорка ГО «Центр просвітництва та розвитку людини» Наталя Проць.

Навчання розпочнеться у вересні 2018 року. Подати документи можна з 2 липня по 28 липня (до 18:00 год) 2018 року. Детальніше про вступ можна дізнатись: http://vstup.ucu.edu.ua/ або написавши на ел.адресу [email protected]

Контакти

  • Український католицький університет
  • [email protected]
  • +(38/032) 240-99-40
  • http://vstup.ucu.edu.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.