bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Чернівецьких студентів запрошують взяти участь у дебатному турнірі
23.04.2018

Запрошуються студенти усіх вишів столиці Буковини реєструвати команди у складі 2-ох осіб. Хоч й тема гри надзвичайно серйозна та боятися не потрібно, попередньо ми проведемо тренінг, де досвідчені дебатери ділитимуться тонкощами цього мистецтва. Особливі знання не вимагаються – головне бажання. Дедлайн - 24 квітня 2018 року. 

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/Te69WR

Отож море позитивних вражень та новий безцінний досвід гарантовані кожному учаснику! А команда переможців окрім кубків отримає шанс поборотися за освітню подорож до Польщі на фінальному етапі у Києві.

Організатори турніру: Всеукраїнське громадське об’єднання «Інститут «Республіка», Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Чернівецький осередок ВМГО «Федерації дебатів України», Профспілкова організація студентів ЧНУ, Молодіжна рада Чернівецької обласної ради профспілок та Студентський парламент ЧНУ.

Захід відбудеться в рамках проекту «Активна Громада: право вибору», який впроваджується за підтримки Національного Демократичного Інституту (NDI) та фінансової допомоги американського народу, наданої через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID), а також за консультаційної допомоги проекту «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія!».

Контакти

  • За детальнішою інформацією звертайтесь до регіональної координаторки ВІ «Активна Громада» Інни Пашанюк за тел.: +38(066)9053598
  •  +38(097)9914902
  • на електронку: [email protected] або на сторінку у Facebook: Активна Громада Чернівців
  • ВГО «Інститут «Республіка»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.