bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На Чернігівщині навчатимуть писати проекти для розвитку місцевої громади (Куликівка)
19.04.2018

Як писати проекти, які допомагають розвивати громаду та вирішують важливі проблеми. Як залучити міжнародних інвесторів та впровадити ідеї, що покращують міста? Тренінг з цих та дотичних питань відбудеться 25 квітня на Чернігівщині. Дедлайн - 20 квітня 2018 року. 
 
Більше тренінгів у розділі Тренінги
 
25 квітня у смт.Куликівка відбудеться тренінг для жінок «Основи планування та написання проектів» у рамках проекту «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей». Тренером виступить Володимир Ковальчук, юрист, викладач,тренер Навчально-методичного центру профспілок м.Чернігів.
 
Головною метою тренінгу не просто надати теоретичні знання, а й практичні навики написання проекту. Адже реалізація проекту може змінити навколишнє середовище на краще.
Зокрема, учасниці навчаться складати проектну заявку, дізнаються про особливості діяльності міжнародних та вітчизняних донорів в Україні і специфіка їх роботи.
Реєстрація за посиланням: 
 
Упродовж тренінгу відбудеться складання дерева проблем та дерева цілей.
Окрім того, досвідчений тренер навчатиме готувати робочий план проекту та правильно презентувати його, а також складати бюджет проекту.
Ми запрошуємо активних та ініціативних жінок долучитися до цікавого заходу.
  
Контакти: e-mail: [email protected]; 098-53-99-707
 
Тренінг здійснюється в рамках проекту за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.