bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Люблинецьких депутатів навчатимуть ефективній комунікації з мешканцями
22.03.2018

26 березня 2018 року відбудеться навчання для голів, старост та депутатів Люблинецької об’єднаної територіальної громади та працівників ради.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Навчальний семінар «Взаємодія з населенням, як основа розвитку. Особливості та форми залучення мешканців периферійних та центральних громад у процеси прийняття рішень» покликаний сприяти максимальному запровадженню практик відкритого врядування та налагодження двостороннього діалогу між владою та мешканцями громади.

На семінарі будуть розглядатися інструменти ефективної комунікації між владою та громадянами. Сьогодні як ніколи є важливою відкритість з боку влади та довіра з боку громади. Співпраця та конструктивний діалог дозволить залучати активістів до управління позитивними змінами в громаді, до самоорганізації населення та сталого розвитку ОТГ.

Початок заходу о 14:00 у приміщенні Люблинецької селищної ради. Вхід вільний.

Семінар відбуватиметься в межах реалізації проекту «Майстерня комунікації влади та населення у об’єднаних територіальних громадах Волині через використання інструментів місцевої демократії», що реалізується ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення» за фінансової підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

 

 

 

Контакти

  • ВОГО «Асоціація підтримки та розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та органів самоорганізації населення»
  • [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.