bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Нова ти, твори! - 2 зустріч (Івано-Франківськ)
04.03.2018

Запрошуємо дівчат 13 – 18 років для безкоштовної участі у проекті «Нова ти, твори!», який починається вже з березня! Програма складається з 6 зустрічей – тренінгів з професійним психологом та спеціалістами з різних сфер життя.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Вже плануємо нашу наступну зустріч для дівчат віком 13-18 років у рамках проекту “Нова ти, твори!” на тему - “Правдиве обличчя жорстокості”. 
Про що будемо розмовляти? Про насильницький тип комунікації, що за цим дійсно криється, як з цим боротися і як себе захистити у такому випадку. Так, ця тема доволі складна, але дуже актуальна. Тому будемо вчитися самозахисту.

Форма реєстрації для бажаючих приєднатися. 

Проект реалізується в межах молодіжної програми «Перший крок до успіху» за підтримки Український Жіночий Фонд / Ukrainian Women’s Fund та БО “Благодійний фонд ”СЕРДЕНЬКО”

На всіх учасниць чекають приємні сюрпризи та подарунки!  Ми впевнені, що разом зможемо зробити життя кожної дівчини власно своїм!

Тренінг відбудеться у відкритому просторі ВДОМА за адресою вул. Січових Стрільців 13 (будівля Укртелекому), вхід з вул. Бачинського - на домофоні 13, 4 поверх. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.