bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня «Треті місця»: Навіщо? Що? Як?» (Калуш)
27.02.2018

7 березня 2018 року у місті Калуш відбудеться майстерня «Треті місця»: Навіщо? Що? Як?». Захід відбудеться у рамках проекту «Київський Діалог» за підтримки Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Коворкінги, хаби, молодіжні центри, альтернативні школи, pop-up формати в публічних просторах, сквоти, бібліотеки, makerspaces, галереї, urban community gardens та культурні центри – всі ці фізичні простори об’єднує ємне поняття «місце впливу» (impact place) або «третє місце» та ідея об’єднання різних секторів та груп задля досягнення більш сталого позитивного впливу.

Ці простори часто побудовані на основі інтерсекторних гібридних моделей – з точки зору юридичних та фінансових питань, та з перспективи більш гнучких і горизонтальних структур прийняття рішень та управління. Ці простори часто складно пояснити через один підхід – для цього нам потрібен міждисциплінарна суміш теорії «третіх місць», еко-системного підходу, системної теорії, альтернативних організаційних моделей про бірюзові організації чи холакратію, та свіжих ідей з урбаністики і архітектури.

Та як поєднати всю цю комплексність в одному конкретному фізичному просторі, який претендує на роль «третього місця» чи «місця впливу»? Як використати потенціал цілісного та еко-системного підходів в роботі з просторами для реального посилення їх соціального впливу? Та, переходячи на дуже практичний рівень, що робити та чого не робити при створенні таких просторів?

Відповіді на ці та інші питання буде давати Альона Каравай - співголовуюча в наглядовій раді ГО «Інша Освіта», керівниця проекту «Діалог заради змін в німецькій спілці MitOst», співзасновниця простору для холістичного навчання «Хата-Майстерня», соціальна інвесторка в «Urban Space 500» в Києві. Вивчає організаційний розвиток в Технічному університеті Кайзерслаутерну в Німеччині. Має 10-річний досвід в фасилітації, тренерстві та заснуванні програм та проектів в сфері неформальної освіти. Співавторка низки публікацій та посібників з неформальної освіти. Наразі живе між Берліном та Івано-Франківськом та бере участь в проекті з ревіталізації івано-франківського заводу Промприлад.

Захід розпочнеться об 11:30 в Центрі громадських ініціатив «Вільний Простір» (Площа Героїв 28).

Реєстрація за посиланням

Контактна особа:

Станіслав Безушко, координатор проекту «Київський Діалог» у м. Львів

Моб.тел.: 067 261 20 58. Email: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/stanislavbezushko

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.