bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Майстерня лідерів громад
07.02.2018

Міжнародний республіканський інститут в Україні (МРІ) запрошує лідерів громадських організацій та активних громадян з Рівного, Сєвєродонецька, Херсона, Генічеська, Олешка, Слов’янська, Бахмута, Андріївської ОТГ до участі в навчанні, яке спрямоване на підготовку відповідальних та ефективних місцевих лідерів. Дедлайн - 25 лютого 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Ті місцеві лідери громадянського суспільства, які завершать початкову підготовку та успішно співпрацюватимуть з МРІ в рамках програми «Академія громадянина» в своєму місті, будуть рекомендовані до участі у програмах стажування за кордоном під егідою МРІ.

Всі зацікавлені кандидати зобов’язані відвідати дві навчальні сесії в Києві, а також завершити співпрацю з МРІ шляхом надання допомоги в організації та проведенні трьох сесій «Академії громадянина» у своєму місті в 2018 році.

Під час навчальних сесій буде розкрито питання запровадження реформ на місцях, мобілізації громадян, громадської думкою, публічних виступів, організації ефективних комунікацій. Також відбудуться зустрічі з лідерами думок, провідними експертами та державними службовцями.

  • І навчальна сесія відбудеться 16 – 17 березня
  • ІІ навчальна сесія відбудеться 23 – 24 березня

На конкурсній основі буде відібрано 20 учасників.   

Усі витрати, пов’язані з навчанням, проживанням, харчуванням та проїздом на всіх етапах програми, оплачуються МРІ в Україні.

Для участі у конкурсі необхідно заповнити Aплікаційну форму за посиланням до 25 лютого 2018 року включно.

https://www.iri.org.ua/kalendar-podiy/maisterna-lideriv-gromad

Про результати відбору учасників буде повідомлено до 5 березня 2018 року. МРІ в Україні залишає за собою право не пояснювати причину відмови участі в програмі.

Контакти

  • Міжнародний республіканський інститут
  • [email protected]
  • +38 (044) 289 77 40
  • https://www.iri.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.