bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Всеукраїнська школа МИРотворчості
30.01.2018

Оголошено відбір учасників до другої Школи МИРотворчості-2018! До участі запрошуються підлітки-школярі, у яких є бажання навчатися спілкуванню з оточенням, побудові стосунків та творчому підходу до вирішення конфліктів. Дедлайн - 4 лютого 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Школа відбудеться 4-6 березня 2018 року у Києві для учнів 8–10-х класів. Організатори: НЦ «МАНУ», Молодіжна ініціатива «Серце в долоньках», міжнародна програма в Україні «Альтернативи насильству» («AVP»), This Chaild Here та ГО “Відкрите Коло. Територія Можливостей”. Мета проекту: знизити рівень насильства у школах через навчання старшокласників методам ненасильницької взаємодії за міжнародною програмою «AVP». Школа проводитиметься у три етапи:

  • етап І (4–6 березня): учасники навчаться спілкуватися один з одним – не просто слухати, а чути іншу людину; дізнаються, як зберегти стосунки з друзями і близькими в конфліктних ситуаціях і доносити свою точку зору;
  • етап ІІ (28–30 березня): учні навчаться висловлювати свою думку серед однолітків так, щоб не порушувати «кордони» один одного;
  • етап ІІІ (15–17 квітня): учасники опанують навички ведення тренінгів у такому стилі управління як фасилітація; отримають досвід побудови команди, навчаться налагоджувати один з одним зворотній зв’язок – це допоможе їм у подальшому створювати тренінги та вести їх у команді.

Після навчання учні матимуть змогу, об’єднавшись у команду з трьох-чотирьох фасилітаторів, зробити і провести презентацію програми «AVP» у своєму навчальному закладі, місті чи районі.

Участь у школі безкоштовна. Щоб стати її учасником, необхідно до 4 лютого 2018 року заповнити анкету: goo.gl/mF2Xoo За результатами анкетування буде дібрано 16 учнів.

Додаткова інформація у робочий час за тел.:

+38066 633 93 90 Наталія (щодо логістичних та програмних деталей) +38067 485 36 22, Алла або +38 096 706 29 Катерина, та за електронною адресою [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.