bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Українська жінка і політика: реальність, проблеми, радикальні зміни» (Куликівка)
18.01.2018

У смт. Куликівка Чернігівської області відбудеться тренінг «Українська жінка і політика: реальність, проблеми, радикальні зміни». Учасники тренінгу розглянуть роль української жінки у політичному житті. Дата проведення - 30 січня 2018 року.

Більше тренінгів у розділі Тренінги

Якщо ти не цікавишся політикою, то рано чи пізно вона зацікавиться тобою – сьогодні це не просто цитата, це реалії нашої держави.

Яку роль займає жінка в українській політиці та як зайняти гідне місце у цій галузі? На жаль, до сьогодні існують стереотипи, що політика - це суто чоловіча справа і жінкам в ній не місце. Проте історія показує зворотнє – часто саме жінка здатна розв’язати конфлікти та допомогти державі процвітати. Українське суспільство сьогодні переживає складний період політичної трансформації, тому дуже важливо не  бути осторонь подій, а виявити власну громадянську позицію.

Тренером виступить кандидатка економічних наук, доцентка кафедри менеджменту та державної служби Чернігівського національного технологічного університету, тренерка-лектор  Федерації профспілок України, членкиня Президії ЧГО «Спілка жінок України» Світлана Задорожна. Учасниці тренінгу отримають цінні практичні навички та знання, що допоможуть їм стати успішними жінками у політиці. Окрім того, тренінг буде корисним і для власного розвитку.

Тренінг відбудеться 30 січня 2018 року та триватиме з 10:00 до 17:00 години (реєстрація з 9:30)

Адреса: смт. Куликівка, вул.Миру, 112, районний Будинок культури.

Участь у заході – безкоштовна, проте необхідна реєстрація – за посиланням  https://goo.gl/forms/WHNph0ieBHafVppf2

Проект здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні. Погляди організаторів та учасників не обов’язково збігаються з офіційною позицією уряду США.

098 539 9707, 093 203 4365

[email protected]

Контакти

  • ГО “Спілка жінок Куликівщини”
  • [email protected]
  • 098 539 9707
  • 093 203 4365

Коментарі

Котенко Тетяна   2287 днів тому   #  

З яких міст запрошуєте участниць?

  •   Пiдписатися на новi
Людмила Приставська   2286 днів тому   #  

Доброго дня! Даний тренінг відбудеться для жінок з Чернігівської області. Аналогічний тренінг відбудеться у місті Рівному. Саме така цільова аудиторія передбачена даним проектом «Розвиток лідерських якостей серед жінок Рівненської та Чернігівської областей».

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.